ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Σε έξαλλη κατάσταση 33χρονος Κύπριος - Δάγκωσε περιπτερά: «Εν να σε σκοτώσω»

ΛΕΥΚΩΣΙΑ:  Σε έξαλλη κατάσταση 33χρονος Κύπριος - Δάγκωσε περιπτερά: «Εν να σε σκοτώσω»

33χρονος Ελληνοκύπριος συνελήφθη σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση επίθεσης με πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, απειλής και κοινής επίθεσης, εναντίον ιδιοκτήτη περιπτέρου και αστυνομικών.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 18:00 το απόγευμα της Κυριακής (24/2) ο 33χρονος Ελληνοκύπριος σε περιοχή της Επαρχίας Λευκωσίας, επιτέθηκε και δάγκωσε ιδιοκτήτη περιπτέρου στο χέρι, προκαλώντας του κάταγμα στο δάκτυλο.

Μάλιστα, φέρεται να του φώναζε: «Εν να σε σκοτώσω», προκαλώντας ανησυχία στην περιοχή.

Ο 33χρονος, σύμφωνα με την Αστυνομία, βρισκόταν σε κατάσταση μέθης.

Στο σημείο, έσπευσαν αστυνομικοί για να επιληφθούν της κατάστασης, με τον 33χρονο να επιτίθεται και σε αυτούς.

Εν τέλει, ο 33χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση επίθεσης με πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, απειλής και κοινής επίθεσης.    

Ο Αστυνομικός Σταθμός Πέρα Χωρίου διερευνά την υπόθεση.

Μ.Π. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη - Έρχιουρμαν πίσω από κλειστές πόρτες: Στο τραπέζι οι επόμενες κινήσεις στο Κυπριακό

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη - Έρχιουρμαν πίσω από κλειστές πόρτες: Στο τραπέζι οι επόμενες κινήσεις στο Κυπριακό

Χωρίς την παρουσία ΜΜΕ επιτόπου θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 4 το απόγευμα η νέα συνάντηση των δύο ηγετών την οποία φιλοξενεί στην οικία του στη νεκρή ζώνη του αεροδρομίου Λευκωσίας ο Ειδικός Εκπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν.

BEST OF TOTHEMAONLINE