ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Η TBWA\Entelia βραβεύτηκε Partner of the Year 2018 από τη McDonald’s™

Η TBWA\Entelia βραβεύτηκε Partner of the Year 2018 από τη McDonald’s™

Την Τρίτη, 19 Φεβρουαρίου στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία, η McDonald’s πραγματοποίησε την εκδήλωση «Better Τogether» προκειμένου να τιμήσει τους εργαζόμενους και συνεργάτες της εταιρείας. Η βραδιά ήταν αφιερωμένη στην επιβράβευση της ομαδικότητας, της συνεργασίας και της αφοσίωσης στη δουλειά.

Ένα από τα βραβεία ήταν το Partner of The Year 2018 το οποίο δόθηκε στην TBWA\Entelia επιβραβεύοντας έτσι τη δεκαετή και απόλυτα επιτυχημένη συνεργασία τους.

Αυτό το βραβείο αποδεικνύει περίτρανα ότι οι σχέσεις ανάμεσα σε ανθρώπους, η γεμάτη όραμα καθοδήγηση, το σύστημα δουλειάς, η εμπιστοσύνη και η αποδοχή, δίνουν σημαντικά και μετρήσιμα αποτελέσματα.

Ο Νεόφυτος Ταλιώτης, Managing Director TBWA\Entelia, δήλωσε «Μία βράβευση που μας κάνει σίγουρα υπερήφανους, παράλληλα όμως οριοθετεί καινούργιες προκλήσεις. Μία βράβευση, αποτέλεσμα μιας δεκαετούς συνεργασίας που το πάθος, η πίστη στο brand και η σκληρή δουλειά αναγνωρίζει τη συμβολή όλων. Όλα όμως τα συναισθήματα και τις εμπειρίες υποσχόμαστε να τα μεταφέρουμε στην καθημερινή μας δουλειά με περισσότερο πάθος, περισσότερη δημιουργικότητα, για καλύτερα και μεγαλύτερα αποτελέσματα».

Η TBWA\Entelia είναι μέλος του πολυεθνικού διαφημιστικού δικτύου της TBWA που έχει σαν φιλοσοφία, μεθοδολογία και πρακτική το Disruption, τη διασάλευση, την ανατροπή των συμβάσεων που επιβάλλουν τα πλαίσια, οι παγιωμένες αντιλήψεις και το status quo.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

AstraZeneca: Πληθαίνουν τα ερωτήματα για την απόσυρση του εμβολίου - Τι λένε οι ειδικοί

ΠτΔ για υπόθεση Θανάση: «Η εκτελεστική εξουσία θα εξετάσει γιατί από το 2005 δεν έγιναν όσα θα έπρεπε να γίνουν»

Σάβια Ορφανίδου στο «Τ»: «Δεν θυμάμαι πως ήμουν πριν την κόρη μου, είναι σαν να μην υπήρχα»

Μαρίνα Σάττι: Πόσους followers πήρε μετά τις εμφανίσεις της στη φετινή Eurovision;

Εγινε και αυτό στην Eurovision: Kύπρος και Ελλάδα δεν αντάλλαξαν 12αρι - Ούτε καν 10αρι - Που έδωσαν βαθμούς

Συγκλονίζει ο Κλεόπας για τη γιορτή της μητέρας: «Με κοίταξες ένα δευτερόλεπτο πριν δεχτείς τη μοιραία σφαίρα »



ΠτΔ: «Δεν διαπραγματευόμαστε λύση δύο κρατών και κυριαρχική ισότητα»

ΠτΔ: «Δεν διαπραγματευόμαστε λύση δύο κρατών και κυριαρχική ισότητα»

Λύση δύο κρατών, με την ασαφή ορολογία της κυριαρχικής ισότητας, ουδέποτε θα τύχει διαπραγμάτευσης από εμάς, τόνισε την Κυριακή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, υπογραμμίζοντας πως η ε/κ πλευρά δεν έχει «κανένα κρυφό σχέδιο Β’».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top