ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μίλησε ο Μπάλογκ για το διπλό στο ντέρμπι, τον ΑΠΟΕΛ, την Κύπρο, αλλά και για τον Σάλαι

Μίλησε ο Μπάλογκ για το διπλό στο ντέρμπι, τον ΑΠΟΕΛ, την Κύπρο, αλλά και για τον Σάλαι

Συνέντευξη του ποδοσφαιριστή του ΑΠΟΕΛ, Νόρμπερτ Μπάλογκ, φιλοξενεί η ιστοσελίδα nemzetisport.hu

Αναλυτικά όσα ειπώθηκαν: 

Το πανηγυρίσατε την Κυριακή το βράδυ; «Θα είναι μια αξέχαστη στιγμή σίγουρα. Προετοιμαστήκαμε πολύ καλά για το παιχνίδι όλη την βδομάδα. Ξέραμε ότι αν κερδίσουμε, θα ανέβουμε στην πρώτη θέση. Ο κόσμος επίσης μας έδειξε ότι δεν είχαμε ένα συνηθισμένο αγώνα. Ήρθαν πολλοί στην προπόνηση και με πυρσούς μας έδωσαν δύναμη. Με τέτοιες συνθήκες, φυσικά δεν μπορούσαμε να χάσουμε!»

Με την ΑΕΚ πετύχατε δύο γκολ μετά που μπήκες στο παιχνίδι και με τον Απόλλωνα σκόραρες και πήρατε τη νίκη: «Θα προτιμούσα να σταθώ στην ομάδα. Είδα το πρώτο ημίχρονο από τον πάγκο αλλά παίζαμε καλά και είχαμε ευκαιρίες. Δεν θα μπορούσαμε με άλλο τρόπο να αντιμετωπίσουμε το γεγονός ότι ήμασταν πίσω στο σκορ, μόνο μια ομάδα που έχει τις προϋποθέσεις μπορεί να το κάνει. Το ΑΠΟΕΛ είναι σαν οικογένεια».

Επομένως νιώθεις καλά στην Κύπρο; «Πολύ καλά. Όλοι με βοηθάνε και με στηρίζουν. Στην Ιταλία έπαιξα 15 λεπτά και μετά ήμουν εκτός ομάδας για αρκετό καιρό αλλά εδώ έχω ευκαιρίες. Από την αρχή νιώθω την στήριξη των προπονητών, των συμπαικτών μου και του υποστηρικτικού προσωπικού. Ήταν μια πολύ ωραία εμπειρία την προηγούμενη φορά που σηκώθηκα για ζέσταμα και ο κόσμος με χειροκροτούσε. Μου έδωσε μεγάλη ώθηση. Ήταν σαν να μου έλεγαν «Πάμε, σου έχουμε εμπιστοσύνη». Τέτοια μικρά πράγματα και όσα γίνονται γενικότερα, μετράνε πολύ».

Μπορείς να πεις ότι παίζεις το καλύτερο σου ποδόσφαιρο από τότε που έφυγες στο εξωτερικό; «Η τελευταία φορά που ένιωθα καλά ήταν στην Ντέμπρετσεν. Τώρα νιώθω ότι συμβαίνει και πάλι αυτό. Όταν έφτασα στην Κύπρο δεν μπορούσα να παίξω για δυο μήνες. Όχι γιατί ήμουν τραυματίας αλλά επειδή δεν είχα παίξει για αρκετό καιρό. Έπρεπε να κάνω υπομονή και να δουλέψω. Ευτυχώς τα κατάφερα και τώρα βοηθώ την ομάδα όλο και περισσότερο. Νιώθω ευχαριστημένος».

Προς το παρόν είσαι δανεικός από την Παλέρμο στο ΑΠΟΕΛ. Έχεις σκεφτεί τ συνέχεια; «Προς το παρόν είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ. Μου αρέσει ο τρόπος που λειτουργεί ο σύλλογος. Ο πρόεδρος βλέπει όλα τα παιχνίδια από το γήπεδο και πανηγυρίζει μαζί μας. Ο στόχος μου είναι να συνεχίσω να δουλεύω, θέλω να αποφύγω τους τραυματισμούς και να γίνω καλύτερος. Στο τέλος της σεζόν θα σκεφτώ τι θα γίνει στην συνέχεια».

Η καριέρα σου έχει ομοιότητες με τον Ρόλαντ Σάλαι που τώρα είναι στην Μπουντεσλίγκα. Μπορείς να φανταστείς μια παρόμοια καριέρα; «Δεν νομίζω ότι μπορούμε να κάνουμε τον παραλληλισμό, είναι ένας εντελώς διαφορετικός χαρακτήρας και παίζει σε άλλη θέση. Είναι ένας εξαιρετικός παίκτης με φοβερή τεχνική αλλά το παιχνίδι μας είναι πολύ διαφορετικό. Στο ΑΠΟΕΛ έκανε εξαιρετική δουλειά, εξελίχθηκε πολύ αλλά δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θέλω να ακολουθήσω τον ίδιο δρόμο. Πάντα προσπαθώ να προοδεύω και θα δούμε πού θα οδηγήσει».

Ίσως στην Εθνική ομάδα; Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ομοσπονδιακός προπονητής παρακολουθεί την πορεία σου… «Είμαι πολύ χαρούμενος αν το όνομά μου πραγματικά έχει ακουστεί. Είναι πάντα μεγάλη τιμή να φοράς τα χρώματα της Ουγγαρίας και να παίζεις για την πατρίδα σου».

Πατήστε εδώ για να δείτε τη συνέντευξη

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Kαιρός: Πότε αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας και βροχές - Η πρόγνωση μέχρι την Δευτέρα του Πάσχα



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top