ΛΑΡΝΑΚΑ: Νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του 59χρονος άντρας

ΛΑΡΝΑΚΑ: Νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του 59χρονος άντρας

Τραγικά τα «μαντάτα» για τους οικείους 59χρονου οι οποίοι το μεσημέρι της Τρίτης 26/2 είχαν δηλώσει στην Αστυνομία την εξαφάνισή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι συγγενείς του άτυχου άντρα τον αναζητούσαν αφού ο ίδιος δεν απαντούσε στις κλήσεις τους ενώ στη συνέχεια μετέβησαν στην Αστυνομία δηλώνοντας τον ως ελλείπον πρόσωπο.

Γύρω στις 19:30 το βράδυ δυστυχώς ο 59χρονος άντρας εντοπίστηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του το οποίο ήταν σε λειτουργία σε χωράφι στην περιοχή Αλεθρικού.

Όπως όλα δείχνουν ο άτυχος άντρας έχασε τον έλεγχο του οχήματός του μετά από κάτι ξαφνικό που του συνέβη με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για παθολογικά αίτια.

Φως στα αίτια του θανάτου του αναμένεται να ρίξει η νεκροτομή επι της σορού του την Τετάρτη 27/2 στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Το Ισραήλ επιτέθηκε στο Ιράν - Κοινή επιχείρηση με ΗΠΑ - Tην ονόμασαν «Lion's Roar»

LIVE: Το Ισραήλ επιτέθηκε στο Ιράν - Κοινή επιχείρηση με ΗΠΑ - Tην ονόμασαν «Lion's Roar»

Αναφορές για έκρηξη που ακούστηκε στην πρωτεύουσα του Ιράν, την Τεχεράνη, αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ επικαλούμενα μαρτυρίες αυτοπτών, την ίδια ώρα σειρήνες ήχησαν στο Ισραήλ, καθώς οι αρχές προειδοποίησαν για «την πιθανότητα εκτόξευσης πυραύλων». Λίγη ώρα αργότερα το Ισραήλ ανακοίνωσε προληπτικό πλήγμα κατά του Ιράν, ενώ όπως μετέδωσε ο απεσταλμένος του ΕΤnews στο Τελ Αβίβ, Γιώργος Σιδέρης ο Υπουργός Άμυνας Ίσραελ Κατζ κήρυξε ειδική και άμεση κατάσταση έκτακτης ανάγκης σε όλη τη χώρα.