ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΑΘΗΤΗ: Συνέχισε τα επεισόδια και στο χωριό του ο 18χρονος - Στο νοσοκομείο παραμένουν μαθητής και καθηγητής

ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΑΘΗΤΗ: Συνέχισε τα επεισόδια και στο χωριό του ο 18χρονος - Στο νοσοκομείο παραμένουν μαθητής και καθηγητής

Ο 18χρονος μαθητής, ο οποίος προκάλεσε αναστάτωση και τρόμο στην Τεχνική Σχολή Αγίου Λαζάρου στη Λάρνακα, φαίνεται πως συνέχισε να προκαλεί επεισόδια και όταν έφθασε στο χωριό του την Τρίτη (26/02).  

Επιμέλεια: Γεωργία Παππούτα

Αυτά ανέφερε ο Πρόεδρος της Οργάνωσης Λειτουργών Τεχνικής Εκπαίδευσης Κύπρου, Παναγιώτης Λυσάνδρου, μιλώντας στην τρίτο πρόγραμμα του ΡΙΚ, το πρωί της Τετάρτης (27/02). Μάλιστα ο κ. Λυσάνδρου εξήγησε ότι ο μαθητής έφυγε με λεωφορείο, στο οποίο οι υπόλοιποι μαθητές αρνούνταν να επιβιβαστούν, αφού τρομοκρατήθηκαν από τον 18χρονο και την συμπεριφορά του, που είχε προηγηθεί.  

Υπενθυμίζουμε ότι ο 18χρονος έστειλε στο νοσοκομείο μαθητή και δύο καθηγητές μετά από πρωτοφανές ξέσπασμα που έκανε ευρισκόμενος σε έξαλλη κατάσταση. Ο 17χρονος μαθητής που δέχθηκε την επίθεση διαπιστώθηκε ότι έφερε ήπια κρανιοεγκεφαλική κάκωση και συνεχίζει να νοσηλεύεται για προληπτικούς λόγους, ενώ ο ένας εκ των δύο καθηγητών κρατείται για νοσηλεία και παρακολούθηση, αφού φέρει κάταγμα ρινικού οστού και θλάση κεφαλής. 

Όπως έχουμε αναφέρει και σε προηγούμενο δημοσίευμα, ο 18χρονος μαθητής, βάσει δικαστικού διατάγματος, εξετάστηκε από ψυχίατρο και το βράδυ της Τρίτης (26/02) μεταφέρθηκε στο Ψυχιατρείο Αθαλάσσας. 

Ο πρόεδρος της Οργάνωσης Λειτουργών Τεχνικής Εκπαίδευσης Κύπρου, Παναγιώτης Λυσάνδρου, μετά και το περιστατικό επίθεσης κρούει τον κώδωνα του κινδύνου, για άλλη μια φορά. Όπως αναφέρει πρέπει να δοθεί προτεραιότητα στα θέματα βίαιων περιστατικών στα σχολεία, καλώντας το Υπουργείο Υγείας και τους αρμόδιους φορείς να αναλάβουν ευθύνες.  

Μάλιστα ο πρόεδρος της ΟΛΤΕΚ, τόνισε: “Τα έχουμε πει πολλές φορές: Πρέπει να γίνει κάτι για να ασχοληθούμε;”  

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top