ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Απάντηση Κλοπ για τις… φήμες με ΞΕΣΠΑΣΜΑ: «Είναι μαλ@@@@ες»!

Απάντηση Κλοπ για τις… φήμες με ΞΕΣΠΑΣΜΑ: «Είναι μαλ@@@@ες»!

Ο Γιούργκεν Κλοπ πήρε θέση για τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να βάζει τις φωνές στον Χέντερσον μετά τον αγώνα της Λίβερπουλ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ εξήγησε τι συνέβη την ώρα της αλλαγής του παίκτη.

Υπήρξαν μάλιστα πληροφορίες και ρεπορτάζ ότι αργότερα στα αποδυτήρια ο Κλοπ έβαλε τις φωνές στον Χέντερσον. Στη συνέντευξη Τύπου της Τρίτης (26/2) ο Γερμανός προπονητής της Λίβερπουλ πέρασε στην αντεπίθεση. «Δεν έγινε τίποτα. Μου είπαν ότι δημοσιεύτηκε ρεπορτάζ πως έβαλα τις φωνές στον Χέντερσον στα αποδυτήρια. Θα μπορούσα να του φωνάξω, αλλά δεν ήταν καν εκεί. Είχε πάει για ντόπινγκ κοντρόλ. Τίποτα. Είναι μαλ@@@@@. Δεν έγινε τίποτα μετά το παιχνίδι, είμαστε μια χαρά».

Όσο για το γεγονός ότι δεν του έδωσε το χέρι ο Χέντερσον, ο Κλοπ απάντησε: «Όταν ένας παίκτης φεύγει από το γήπεδο, δίνουμε τα χέρια. Εκείνος απαντούσε στο χειροκρότημα του κόσμου, εγώ μιλούσα με τον Σακίρι. Όλοι μου λένε ότι ήθελε να μου δώσει το χέρι και πως εγώ δεν ήμουν έτοιμος. Έγινε απλά μια παρεξήγηση. Τίποτα άλλο».

Πηγή: sport24.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Στην Κύπρο η Ολγκίν: Βλέπει ΠτΔ και Τατάρ ξεχωριστά - Δυο ώρες διαφορά η μια συνάντηση από την άλλη

Στην Κύπρο η Ολγκίν: Βλέπει ΠτΔ και Τατάρ ξεχωριστά - Δυο ώρες διαφορά η μια συνάντηση από την άλλη

Στην Κύπρο ξανά προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ Μαρία Άνχελα Ολγκίν για συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κα τον Τ/κ ηγέτη Ερσίν Τατάρ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top