ΛΕΜΕΣΟΣ: Εργασίες για αντικατάσταση αγωγού στο δρόμο Ζακακίου – Ασώματου

ΛΕΜΕΣΟΣ: Εργασίες για αντικατάσταση αγωγού στο δρόμο Ζακακίου – Ασώματου

Κλειστό για την κυκλοφορία θα είναι από την Κυριακή 3 Μαρτίου, μέχρι την Τετάρτη 6 Μαρτίου, τμήμα του δρόμου Ζακακίου - Ασωμάτου, λόγω εργασιών αντικατάστασης αγωγού.

 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των εργασιών, θα είναι κλειστή η βόρεια λωρίδα κυκλοφορίας, με κατεύθυνση προς Ασώματο σε μέγιστο μήκος περίπου 150μ. και θα γίνεται εναλλάξ διαχείριση της τροχαίας κίνησης με χρήση προσωρινών φώτων τροχαίας.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων, το Τμήμα Αναπτύξεως Υδάτων και τα Κοινοτικά Συμβούλια Ασωμάτου και Τσερκέζων, απολογούνται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλούν το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και υπομονή και να  συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση, τις ενδείξεις των φωτεινών σηματοδοτών, να τηρεί τις πρόνοιες του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ερσίν Τατάρ: Οχι σε επίσημες διαπραγματεύσεις χωρίς αναγνώριση κυριαρχικής ισότητας

Ερσίν Τατάρ: Οχι σε επίσημες διαπραγματεύσεις χωρίς αναγνώριση κυριαρχικής ισότητας

Δεν θα εισέλθουμε σε καμία επίσημη διαδικασία διαπραγμάτευσης "χωρίς να αναγνωριστεί η κυριαρχική ισότητα και το ισότιμο διεθνές καθεστώς των Τουρκοκυπρίων" δήλωσε ο Τ/κ ηγέτης Ερσίν Τατάρ κατά την επιστροφή του στα κατεχόμενα από την Νέα Υόρκη.