ΚΥΠΡΟΣ

«Γυάλιζε» το μάτι των παικτών! Ο προπονητής θύμισε τον αρχηγό

«Γυάλιζε» το μάτι των παικτών! Ο προπονητής θύμισε τον αρχηγό

Από το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ, η Ομόνοια κρατάει την πολύ καλή προσπάθεια των ποδοσφαιριστών, την επιμονή τους και την παραδοχή, πως ο χρόνος από εδώ και πέρα δουλεύει υπέρ της.

Ο κόσμος της Ομόνοιας έφυγε από το γήπεδο ευχαριστημένος και χαρούμενος με αυτά που είδε. Ήθελε βέβαια η ομάδα του να κερδίσει, αλλά κράτησε τα θετικά, που ήταν πολλά. Κυρίως  στο δεύτερο ημίχρονο, η Ομόνοια είχε επιβάλει πλήρως τον ρυθμό της. Γρήγορος ρυθμός, οργάνωση σε όλες τις γραμμές, εκρηκτικότητα, εμπνεύσεις στις προσπάθειες των παικτών, αλλά έλειπε η ουσία, μέχρι που μπήκε στο γήπεδο Φοφανά. Σκόραρε, το πανηγύρισε έξαλλα αλλά τραυματίστηκε. Σήμερα αναμένονται τα σπουδαία για το μέγεθος του τραυματισμού του.

Το πάθος των παικτών του Καϊάφα, ήταν αυτό που έκανε την διαφορά. Λεάντρο, Ασίς, Φοαφανά και οι υπόλοιποι παίκτες, έβγαλαν πάθος στο γήπεδο, κυνήγησαν κάθε μπαλιά και έδωσαν τα πάντα μέχρι το φινάλε για να πανηγυρίσουν τη νίκη. «Γυάλιζε» το μάτι τους, ακόμα και ο Καϊάφας στο πάγκο παρακολουθούσε τους παίκτες του και τους θαύμαζε για την αφοσίωση που είχαν.

Μας θύμισε στιγμές που ο κόουτς, ήταν αρχηγός και είχε τον τρόπο να εμπνεύσει και να πωρώσει τους υπόλοιπους παίκτες μέσα στο γήπεδο. Η ουσία, είναι το «τριφύλλι» να προχωρήσει ενωμένο και δυνατό. Ο κόσμος είναι κοντά, αναγνωρίζει την μεγάλη προσπάθεια που γίνεται και ο Καϊάφας κερδίζει διαρκώς πόντους.

Το θέμα Μορείρα έχει να κάνει με απόφαση του προπονητή. Η προετοιμασία για την ΑΕΚ αρχίζει σήμερα και στην Ομόνοια θέλουν να πανηγυρίσουν τη νίκη μέσα στο ΓΣΖ.

Στέλιος Δημοσθένους 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top