ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ συνάντηση και όσα λέχθηκαν από τις δύο πλευρές! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ συνάντηση και όσα λέχθηκαν από τις δύο πλευρές! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ο Πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού κ. Ανδρέας Μιχαηλίδης και το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, συναντήθηκαν την Τρίτη 5 Μαρτίου 2019 στα γραφεία του Οργανισμού με τον Πρόεδρο, τον Αντιπρόεδρο και τα Μέλη της  Ανώτατης Δικαστικής Επιτροπής Αθλητισμού (ΑΔΕΑ).

Ήταν μια εθιμοτυπική συνάντηση γνωριμίας του Διοικητικού Συμβουλίου του ΚΟΑ με την ΑΔΕΑ. Έγινε μέσα σε εποικοδομητικό κλίμα και συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την απονομή δικαιοσύνης και το ρόλο της ΑΔΕΑ ως δευτεροβάθμιου δικαστηρίου.

Ο Πρόεδρος του ΚΟΑ, μετά τη συνάντηση έκαμε τις ακόλουθες δηλώσεις: «Με μεγάλη χαρά έχουμε δεχτεί σήμερα στα γραφεία του Οργανισμού τον Πρόεδρο, τον Αντιπρόεδρο και τα μέλη της Ανωτάτης Δικαστικής Επιτροπής Αθλητισμού, της ΑΔΕΑ, σε μια συνάντηση εθιμοτυπική και γνωριμίας. Έχουμε ανταλλάξει χρήσιμες απόψεις για τις περιπτώσεις που εμφανίζονται μπροστά στην ΑΔΕΑ. Έχουμε εκφράσει την αμέριστη μας ικανοποίηση για τον τρόπο που λειτουργεί αυτή η Επιτροπή του Οργανισμού και έχουμε εκφράσει την εμπιστοσύνη μας προς τον Πρόεδρο και τα μέλη της ΑΔΕΑ. Εμείς σαν ΚΟΑ θα είμαστε συμπαραστάτες στις διαδικασίες που ακολουθεί η ΑΔΕΑ. Έχουμε τονίσει στον Πρόεδρο και τους συναδέλφους του, ότι είμαστε στη διάθεση τους για όποιο θέμα μπορούμε να φανούμε χρήσιμοι. Ο μέσος όρος εκδίκασης των υποθέσεων μπροστά στην ΑΔΕΑ είναι σύντομος και αυτό μας ευχαριστεί ιδιαίτερα και θέλουμε να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο, ούτως ώστε να επιλύονται τα προβλήματα όσο πιο γρήγορα γίνεται».

Ο Πρόεδρος της ΑΔΕΑ δήλωσε τα εξής:  «Με τη σειρά μου να ευχαριστήσω τον κ. Μιχαηλίδη για την φιλοξενία του. Όπως είπε, είναι μια πρώτη εθιμοτυπική συνάντηση γνωριμίας με το νέο μέλη του ΔΣ του ΚΟΑ. Έχουμε και εμείς διαβεβαιώσει τον κ. Μιχαηλίδη και τα Διοικητικό Συμβούλιο του ΚΟΑ ότι θα συνεχίσουμε και θα προσπαθούμε με τον ίδιο ζήλο και αφοσίωση να επιτελούμε τα καθήκοντα μας, στην προσπάθεια μας πάντα για το καλύτερο της αθλητικής δικαιοσύνης .

Η επιτροπή της ΑΔΕΑ αποτελείται από τους: Γιώργος Τρινταφυλλίδης (Πρόεδρος), Φραγκίσκος Χατζηχάννας (Αντιπρόεδρος) και Μέλη Παναγιώτης Κάκουρας, Γαστών Χατζηαναστασίου, Άθως Δημητρίου.

Στην συνάντηση από πλευράς ΚΟΑ παρέστησαν επίσης η Αντιπρόεδρος, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, η Γενική  καθώς και ο Νομικός Σύμβουλος και λειτουργοί.

Από την ιστοσελίδα του ΚΟΑ

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top