ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Παλιές αμαρτίες χιλιάδων ευρώ- Παραμένουν υπό κράτηση μέχρι την εκδίκαση

ΛΕΜΕΣΟΣ: Παλιές αμαρτίες χιλιάδων ευρώ- Παραμένουν υπό κράτηση μέχρι την εκδίκαση

Καταχωρήθηκε στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού την Τετάρτη (6/03), υπόθεση εναντίoν των δύο αντρών, ηλικίας 30 και 27 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν το πρωί της Δευτέρας 25/2, σε ξενοδοχείο στην Γερμασόγεια, μετά από πληροφορία για οπλοκατοχή.

Οι δύο άντρες, ο 30χρονος τουρκικής καταγωγής και ο 27χρονος συριακής καταγωγής, αντιμετωπίζουν κατηγορίες που αφορούν, ο πρώτος παράνομη κατοχή όπλου, δηλαδή το πιστόλι που βρέθηκε στη κατοχή του και παράνομη κατοχή εκρηκτικών, δηλαδή τις σφαίρες.

Όσον αφορά τον Σύρο, αυτός αντιμετωπίζει κατηγορίες που αφορούν πλαστογραφία, δηλαδή το διαβατήριο που βρέθηκε στην κατοχή, κυκλοφορία πλαστού εγγράφου, ενώ κατηγορείται και για τη διάρρηξη και κλοπή μερικών δεκάδων χιλιάδων ευρώ, από τα γραφεία γνωστού ομίλου εταιριών, η οποία διαπράχθηκε τον Δεκέμβριο του 2017.

Στις 19 Μαρτίου οι δύο άντρες θα κληθούν να απαντήσουν στις κατηγορίες που τους προσάπτονται, ενώ μέχρι τότε θα παραμείνουν υπό κράτηση, καθώς είναι ορατός ο κίνδυνος διαφυγής τους από τις ελεγχόμενες περιοχές της ν Κυπριακής Δημοκρατίας.

Υπενθυμίζουμε ότι οι δύο άντρες, συνελήφθησαν στις 25/2 μετά από μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας, μετά από πληροφορία που λήφθηκε ότι είχαν στην κατοχή τους ένα πιστόλι.

Χρίστος Ζήνωνος

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top