ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κυριαρχία και προβάδισμα

Κυριαρχία και προβάδισμα

«ΣΠΥΡΟΣ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ»: ΑΕ ΚΑΡΑΒΑ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΛΑΤΣΙΩΝ 3-1 (26-28, 25-21, 25-13, 25-16)
Το 0-1 με τον τρόπο που ήλθε 26-28 δεν πτόησε την ΑΕ Καραβά που επιβλήθηκε του Εθνικού Λατσιών με 3-1 στο «Σπύρος Κυπριανού» και πήρε προβάδισμα στις νίκες 3-2 για τη σωτηρία. Ο επόμενος αγώνας στα Λατσιά αποκτά τη μορφή τελικού αφού οι Λατσιώτες παίζουν σε ένα αγώνα την παραμονή τους στην Α Κατηγορία.

Πόντο – πόντο κύλησε το πρώτο σετ με τον Εθνικό να διατηρεί ελαφρύ προβάδισμα στο παιχνίδι. Τα πάντα κρίθηκαν στους έξτρα πόντους με τον Νεόφυτο Κυπρισνού να τελειώνει το σετ 26-28 για τον Εθνικό που πήρε ψυχολογία.

Η ΑΕ Καραβά δεν τα παράτησε και κατάφερε να κερδίσει το δεύτερο σετ 25-21 δημιουργώντας νέα δεδομένα στο παιχνίδι ισοφαρίζοντας σε 1-1 το μεγάλο ντέρμπι σωτηρίας.

Η ομάδα του Λέτσιεφ ανέτρεψε τα δεδομένα στο τρίτο σετ και με πολύ καλή απόδοση κέρδισε με 25-13 και προηγήθηκε με 2-1 σετ βάζοντας πίεση πλέον στον Εθνικό.

Στο τέταρτο σετ η ΑΕ Καραβά ήταν ανώτερη και επικράτησε 25-16 για να ολοκληρώσει τον αγώνα με μια σπουδαία νίκη.

ΑΕ ΚΑΡΑΒΑ (ΝΤ. ΛΕΤΣΙΕΦ): Αχιλλέως, Καμίνσκι, Καρακατσάνης, Ροντόλφο, Μιχαήλ,Κωνσταντίνου – Λίμπερο: Αχιλλέως, Μιλτιάδους.

EΘΝΙΚΟΣ ΛΑΤΣΙΩΝ (Μ. ΠΑΜΠΑΚΑΣ): Βραχίμης, Γεωργίου, Βρανάς, Κυπριανού, Μοσκέρα,Χατζηφιλίππου, Προύσαλης Σ., – Λίμπερο: Xριστοφορίδης. – Αλλαγές: Κουλέντης, Χριστοφίδης.

Πηγή: www.volleyball.org.cy

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Στην Κύπρο η Ολγκίν: Βλέπει ΠτΔ και Τατάρ ξεχωριστά - Δυο ώρες διαφορά η μια συνάντηση από την άλλη

Στην Κύπρο η Ολγκίν: Βλέπει ΠτΔ και Τατάρ ξεχωριστά - Δυο ώρες διαφορά η μια συνάντηση από την άλλη

Στην Κύπρο ξανά προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ Μαρία Άνχελα Ολγκίν για συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κα τον Τ/κ ηγέτη Ερσίν Τατάρ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top