ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το ΔΙΑΚΥΒΕΥΜΑ μεγάλο και αναμένεται πως θα είναι ντέρμπι με τα ΟΛΑ του!

Το ΔΙΑΚΥΒΕΥΜΑ μεγάλο και αναμένεται πως θα είναι ντέρμπι με τα ΟΛΑ του!

ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ θα τα πουν αύριο (10/3) στο ΓΣΠ για την 2η αγωνιστική των αγώνων κατάταξης.

Ένα παιχνίδι που έχει το δικό του ξεχωριστό ενδιαφέρον, δύο ομάδες που έδωσαν και άλλα παιχνίδια φέτος και μας πρόσφεραν όμορφο και χορταστικό θέαμα θα προσπαθήσουν να πάρουν το τρίποντο.

Από τη μια ο ΑΠΟΕΛ μετά και τη σημερινή (9/3) νίκη του Απόλλωνα κόντρα στην ΑΕΛ θέλει να κερδίσει για να τον πιάσει στην κορυφή και να συγκατοικήσουν εκ νέου με 53 πόντους. Ξέρει όμως ο Πάολο Τραμετσάνι πως η ομάδα του έχει να διορθώσει κάποια πράγματα, να παρουσιαστεί σοβαρή και πειθαρχημένη για να κερδίσει για 1η φορά φέτος τους κιτρινοπράσινους της Λάρνακας. Έχουν την ποιότητα στο ΑΠΟΕΛ, το απέδειξαν όμως τέτοια ντέρμπι κρίνονται στις λεπτομέρειες.

Από την άλλη, η ΑΕΚ, θα πάει στο στάδιο της πρωτεύουσας για να κερδίσει, να πιάσει την ΑΕΛ στους 45 στο 3ο σκαλοπάτι του βαθμολογικού πίνακα και να κοιτάξει τη συνέχεια με αισιοδοξία και καλύτερη ψυχολογία. Με τρίποντο μέσα στο ΓΣΠ θα μειώσει την απόσταση από το ΑΠΟΕΛ στους πέντε και από την κορυφή στους οκτώ, με ότι και αν συνεπάγεται αυτό. Εξάλλου το συγκρότημα του Ιμανόλ Ιδιάκεθ βλέπει παιχνίδι με παιχνίδι και αύριο έχουν μια δύσκολη αποστολή στην έδρα μιας πολύ καλής ομάδας. Απέδειξαν όμως πως έχουν όλα τα φόντα για να πάρουν το διπλό, φτάνει να μην παρουσιάσουν κενά διαστήματα τα οποία θα δώσουν την ευκαιρία στο ΑΠΟΕΛ να τα εκμεταλλευτεί.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Θανατηφόρο στα κατεχόμενα: Ο 79χρονος Φώτης Φωτίου το θύμα του τροχαίου - Πήρε εξιτήριο η σύζυγός του



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top