Στην τελευταία του κατοικία ο Άθως Πήττας, ιδιοκτήτης της γνωστής γαλακτοβιομηχανίας ‘Pittas’

Στην τελευταία του κατοικία ο Άθως Πήττας, ιδιοκτήτης της γνωστής γαλακτοβιομηχανίας ‘Pittas’

Στην τελευταία του κατοικία οδηγείται την Τρίτη 12 Μαρτίου στις 14:30, ο Άθως Πήττας, ένας εκ των ιδιοκτητών και διευθύνων σύμβουλος της Pittas Dairy.  

Ο Άθως Πήττας, έφυγε από τη ζωή το Σάββατο 9/3 καταλείποντας σύζυγο και παιδιά. Η κηδεία του θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Της Του Θεού Σοφιας στον Στρόβολο. Η οικογένεια του θα δέχεται συλλυπητήρια από τη 1:00 μ.μ. στην εκκλησία και η ταφή του θανόντα θα γίνει στο Δημοτικό Κοιμητήριο Λευκωσίας.  

Έκκληση της οικογένειας είναι αντί στεφάνων να γίνου εισφορές για τη Φιλόπτωχο Αδελφότητα Αγίων Ομολογητών και για το Βαγόνι Αγάπης.  

Να σημειώσουμε πως ο Άθως Πίττας, είχε διατελέσει Πρόεδρος του Συνδέσμου Τυροκόμων Κύπρου, συμμετέχοντας ενεργά στον φάκελο για την κατοχύρωση του χαλουμιού. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Τρέχουν για τη συσπείρωση - Η φθορά και η απώλεια ψήφων από το 2016 μέχρι σήμερα

ΔΗΣΥ: Τρέχουν για τη συσπείρωση - Η φθορά και η απώλεια ψήφων από το 2016 μέχρι σήμερα

Με τον χρόνο να μετρά αντίστροφα για την κάλπη, στην Πινδάρου καταγράφεται έντονη κινητικότητα, με το βλέμμα στραμμένο όχι μόνο στην πρωτιά αλλά –όλο και πιο έντονα– στον απόλυτο αριθμό των ψήφων. Η εικόνα των τελευταίων μετρήσεων, που φέρνει τον Δημοκρατικό Συναγερμό σε ποσοστά γύρω στο 20–21% και με συσπείρωση κοντά στο 55%, ενεργοποιεί αντανακλαστικά και αναδεικνύει μια κρίσιμη παράμετρο: τη δυνατότητα ανάκτησης απωλειών.

BEST OF TOTHEMAONLINE