ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Σύνδεσμος Φίλων και Ατόμων με Όγκους Εγκεφάλου καλεί τους γιατρούς να ενταχθούν στο ΓεΣΥ

Ο Σύνδεσμος Φίλων και Ατόμων με Όγκους Εγκεφάλου καλεί τους γιατρούς να ενταχθούν στο ΓεΣΥ

«Ναι» στο ΓεΣΥ δηλώνει ο Κυπριακός Σύνδεσμος Φίλων και Ατόμων με Όγκους Εγκεφάλου και αναμένει ότι το ίδιο θα κάνουν και όλοι οι γιατροί με τους οποίους συνεργάζεται. Ο σύνδεσμος και τα μέλη του, με ανακοίνωση τους, καλούν όλους τους γιατρούς όπως ενταχθούν στο ΓεΣΥ και βοηθήσουν στην επιτυχή εφαρμογή του.

Για την επιτυχή εφαρμογή του ΓεΣΥ, σημειώνεται, χρειάζεται να συμπορευθούν οι ασθενείς με τους  γιατρούς, ενώνοντας δυνάμεις. Οι ασθενείς μας από τη δική τους πλευρά, αναφέρεται, αναγνωρίζουν το σημαντικό έργο που επιτελεί ο κάθε γιατρός ξεχωριστά. Για την οργάνωση μας, η οποία εκπροσωπεί χιλιάδες ασθενείς είναι ιδιαίτερα σημαντικό να διασφαλίσουμε την απρόσκοπτη συνεργασία μας με τους γιατρούς και τους επαγγελματίες υγείας τους οποίους εκτιμούμε αφάνταστα, προστίθεται.

 «Ως Κυπριακός Σύνδεσμος Φίλων και Ατόμων με Όγκους Εγκεφάλου γνωρίζουμε ότι η εφαρμογή του ΓεΣΥ θα επιφέρει πλειάδα ωφελημάτων στους ασθενείς, στους πολίτες, τους πάροχους υγείας που συμμετέχουν στο ΓεΣΥ και στην κοινωνία γενικότερα. Γι’ αυτό και καλούμε τον κάθε γιατρό όπως ακούσει τη φωνή του ασθενή που τον καλεί να δηλώσει συμμετοχή στο ΓεΣΥ και να προσφέρει τις υπηρεσίες του εντός ΓεΣΥ, δείχνοντας ότι κατανοεί τα πελώρια προβλήματα στη δημόσια υγεία και ότι οι οικονομικές ανάγκες δεν επιτρέπουν πλέον στους ασθενείς να καταβάλλουν από την τσέπη χρήματα για υπηρεσίες υγείας τις οποίες θα πρέπει να απολαμβάνουν δωρεάν και ισότιμα», προστίθεται.

Ο Σύνδεσμος καλεί τους ασθενείς και όλους τους πολίτες όπως στηρίξουν την εφαρμογή του ΓεΣΥ και παροτρύνουν τους γιατρούς τους να συμβληθούν με το ΓεΣΥ αν θέλουν να συνεχίσουν να τους επισκέπτονται.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Χαρτσιώτης: «Εκ πρώτης όψεως υπάρχουν ευθύνες για απόδραση κρατουμένου»

Χαρτσιώτης: «Εκ πρώτης όψεως υπάρχουν ευθύνες για απόδραση κρατουμένου»

Εκ πρώτης όψεως υπάρχουν κάποιες ευθύνες, που σίγουρα θα αποδοθούν, δήλωσε ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, Μάριος Χαρτσιώτης, σε σχέση με τη χθεσινή απόδραση υπόδικου από τις Κεντρικές Φυλακές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top