Ο Σύνδεσμος Φίλων και Ατόμων με Όγκους Εγκεφάλου καλεί τους γιατρούς να ενταχθούν στο ΓεΣΥ

Ο Σύνδεσμος Φίλων και Ατόμων με Όγκους Εγκεφάλου καλεί τους γιατρούς να ενταχθούν στο ΓεΣΥ

«Ναι» στο ΓεΣΥ δηλώνει ο Κυπριακός Σύνδεσμος Φίλων και Ατόμων με Όγκους Εγκεφάλου και αναμένει ότι το ίδιο θα κάνουν και όλοι οι γιατροί με τους οποίους συνεργάζεται. Ο σύνδεσμος και τα μέλη του, με ανακοίνωση τους, καλούν όλους τους γιατρούς όπως ενταχθούν στο ΓεΣΥ και βοηθήσουν στην επιτυχή εφαρμογή του.

Για την επιτυχή εφαρμογή του ΓεΣΥ, σημειώνεται, χρειάζεται να συμπορευθούν οι ασθενείς με τους  γιατρούς, ενώνοντας δυνάμεις. Οι ασθενείς μας από τη δική τους πλευρά, αναφέρεται, αναγνωρίζουν το σημαντικό έργο που επιτελεί ο κάθε γιατρός ξεχωριστά. Για την οργάνωση μας, η οποία εκπροσωπεί χιλιάδες ασθενείς είναι ιδιαίτερα σημαντικό να διασφαλίσουμε την απρόσκοπτη συνεργασία μας με τους γιατρούς και τους επαγγελματίες υγείας τους οποίους εκτιμούμε αφάνταστα, προστίθεται.

 «Ως Κυπριακός Σύνδεσμος Φίλων και Ατόμων με Όγκους Εγκεφάλου γνωρίζουμε ότι η εφαρμογή του ΓεΣΥ θα επιφέρει πλειάδα ωφελημάτων στους ασθενείς, στους πολίτες, τους πάροχους υγείας που συμμετέχουν στο ΓεΣΥ και στην κοινωνία γενικότερα. Γι’ αυτό και καλούμε τον κάθε γιατρό όπως ακούσει τη φωνή του ασθενή που τον καλεί να δηλώσει συμμετοχή στο ΓεΣΥ και να προσφέρει τις υπηρεσίες του εντός ΓεΣΥ, δείχνοντας ότι κατανοεί τα πελώρια προβλήματα στη δημόσια υγεία και ότι οι οικονομικές ανάγκες δεν επιτρέπουν πλέον στους ασθενείς να καταβάλλουν από την τσέπη χρήματα για υπηρεσίες υγείας τις οποίες θα πρέπει να απολαμβάνουν δωρεάν και ισότιμα», προστίθεται.

Ο Σύνδεσμος καλεί τους ασθενείς και όλους τους πολίτες όπως στηρίξουν την εφαρμογή του ΓεΣΥ και παροτρύνουν τους γιατρούς τους να συμβληθούν με το ΓεΣΥ αν θέλουν να συνεχίσουν να τους επισκέπτονται.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE - Νετανιάχου: «Δεν υπάρχει πια αυτός ο τύραννος ο Χαμενεΐ» – ΗΠΑ και Ισραήλ σφυροκοπούν το Ιράν

LIVE - Νετανιάχου: «Δεν υπάρχει πια αυτός ο τύραννος ο Χαμενεΐ» – ΗΠΑ και Ισραήλ σφυροκοπούν το Ιράν

Αναφορές για έκρηξη που ακούστηκε στην πρωτεύουσα του Ιράν, την Τεχεράνη, αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ επικαλούμενα μαρτυρίες αυτοπτών, την ίδια ώρα σειρήνες ήχησαν στο Ισραήλ, καθώς οι αρχές προειδοποίησαν για «την πιθανότητα εκτόξευσης πυραύλων». Λίγη ώρα αργότερα το Ισραήλ ανακοίνωσε προληπτικό πλήγμα κατά του Ιράν, ενώ όπως μετέδωσε ο απεσταλμένος του ΕΤnews στο Τελ Αβίβ, Γιώργος Σιδέρης ο Υπουργός Άμυνας Ίσραελ Κατζ κήρυξε ειδική και άμεση κατάσταση έκτακτης ανάγκης σε όλη τη χώρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE