ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: Αστυνομικός εισέβαλε στην οικία συντρόφου μάρτυρα κατηγορίας σε σοβαρό έγκλημα

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: Αστυνομικός εισέβαλε στην οικία συντρόφου μάρτυρα κατηγορίας σε σοβαρό έγκλημα

17:07 (13/03) - Σοβαρή υπόθεση σε βάρος μέλους της εξετάζει η Αστυνομία Κύπρου.

Του Φάνη Μακρίδη

Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες μας, αστυνομικός που υπηρετεί στην Μηχανοκίνητη Μονάδα Άμεσης Δράσης (ΜΜΑΔ) φέρεται να εισήλθε παράνομα στην οικία γυναίκας το βράδυ της Τρίτης (12/03).

Η ιδιαιτερότητα στην προκειμένη περίπτωση που προσδίδει μεγαλύτερες διαστάσεις στο όλο θέμα, είναι ότι η εν λόγω γυναίκα είναι σύντροφος βασικού μάρτυρα κατηγορίας σε υπόθεση σοβαρού εγκλήματος, η εκδίκαση του οποίου είναι σε εξέλιξη.

Μάλιστα, η γυναίκα φέρεται να είχε καταγγείλει από πριν στην Αστυνομία ότι το εν λόγω μέλος της δύναμης επρόκειτο να εισβάλει στο σπίτι της για να την βλάψει. Έτσι, λοιπόν, όταν το εν λόγω στέλεχος της δύναμης εισήλθε στην οικία της παραπονούμενης, υπήρχαν ήδη στο σημείο συνάδελφοί του εν υπηρεσία.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, από το Αρχηγείο Αστυνομίας υπήρξε η ανάλογη ευαισθητοποίηση. Κι αυτό γιατί δόθηκαν αμέσως οδηγίες προκειμενου να αρχίσει πειθαρχική διαδικασία σε βάρος του εν λόγω μέλους της ΜΜΑΔ, αλλά και να διερευνηθεί το ενδεχόμενο διάπραξης ποινικών αδικημάτων από πλευράς του.

Ήδη η γυναίκα έδωσε κατάθεση, δηλώνοντας πως ο αστυνομικός εισήλθε με τη βία στο σπίτι της για να την βλάψει, λόγω του γεγονότος ότι ο σύντροφός της είναι μάρτυρας κατηγορίας στη συγκεκριμένη υπόθεση. Αυτές οι θέσεις αντικρούονται από τον αστυνομικό που προβάλλει τους δικούς του ισχυρισμούς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Εξέλιξη στην ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας - Κύπρου: Η ΡΑΕΚ μεταβίβασε στον ΑΔΜΗΕ τις άδειες του EuroAsia Interconnector

Εξέλιξη στην ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας - Κύπρου: Η ΡΑΕΚ μεταβίβασε στον ΑΔΜΗΕ τις άδειες του EuroAsia Interconnector

Μια σημαντική εξέλιξη για το έργο της ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου–Ελλάδας σηματοδοτεί η σημερινή δημοσίευση στην Επίσημη Εφημερίδα της Δημοκρατίας των αποφάσεων 302 και 303/2025 της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας Κύπρου (ΡΑΕΚ), με τις οποίες μεταβιβάζονται στον ΑΔΜΗΕ η Άδεια Ιδιοκτήτη Γραμμής Διασύνδεσης και η Άδεια Διαχειριστή Γραμμής Διασύνδεσης, που μέχρι σήμερα ανήκαν στην εταιρεία EuroAsia Interconnector.

BEST OF TOTHEMAONLINE