ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χάθηκε σκύλος στη Λευκωσία και βρέθηκε τρεις μήνες μετά στη Λάρνακα – Πουλήθηκε για 900 ευρώ- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Χάθηκε σκύλος στη Λευκωσία και βρέθηκε τρεις μήνες μετά στη Λάρνακα – Πουλήθηκε για 900 ευρώ- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ένα απίστευτο περιστατικό το οποίο μπορεί να προκαλέσει οργή και θυμό ενάντια σε αυτούς που διέπραξαν το πιο κάτω έγκλημα.

Της Μαρίας Χαραλάμπους

Όλα ξεκίνησαν πριν τρεις μήνες στην Λευκωσία όταν ιδιοκτήτρια έχασε τον σκύλο της, που ακούει στ' όνομα Rok, σε περιοχή κοντά στο Απολλώνιο Νοσοκομείο. Τρείς μήνες μέτα βρήκε τον σκύλο της να χαρίζεται από πρόσωπο στην Λάρνακα. Η υπόθεση προχώρησε και με καταγγελία στην Αστυνομία.

Άλλο ένα περιστατικό κακοποίησης ζώου έλαβε χώρα στην Κύπρο και πιο συγκεκριμένα στη Λευκωσία όπου άγνωστοι έκλεψαν σκύλο από το σπίτι του και τον πούλησαν στην Λάρνακα για το ποσό των 900 ευρών.

Όπως πληροφορούμαστε το εν λόγω σκυλί εντοπίστηκε τρεις μήνες μετά, όταν παρουσιάστηκαν φωτογραφίες του σε διάφορες ομάδες πώλησης σκύλων στο Facebook να χαρίζεται από πρόσωπο που διαμένει στην Λάρνακα.

Η ιδιοκτήτρια αμέσως τηλεφώνησε στο εν λόγω πρόσωπο και μετά από συνάντηση διαπίστωσε ότι πρόκειται για το σκυλί της το οποίο είχε χάσει πριν μήνες. Όπως την ενημέρωσαν το εν λόγω σκυλί το αγόρασαν στην τιμή των 900 ευρώ από πρόσωπο που διαμένει στον Άγιο Δομέτιο της Λευκωσίας.

Ακόμη πιο τραγικό είναι το γεγονός ότι μετά από εξετάσεις το σκυλί διαπιστώθηκε ότι φέρει αφαίρεση Microchip, δερματικά προβλήματα και έλλειψη βάρους κατά συνέπεια να είναι ιδιαίτερα αδύναμο, ενώ δεν αποκλείεται το γεγονός όλο αυτό το διάστημα να έχει υποστεί κακοποίηση.

Εκτός από τους υπόπτους που θα πρέπει να εντοπιστούν και να τιμωρηθούν αναλόγως, η Αστυνομία θα πρέπει να προβεί στις ανάλογες έρευνες για τον εντοπισμό του εν λόγω κτηνίατρου ο οποίος λειτούργησε παράνομα, αφαιρώντας το Microchip από τον σκύλο.

Όσον αφορά τον σκύλο σήμερα, έχει επιστρέψει πίσω στο σπίτι του, βρίσκεται κοντά στην οικογένειά του ασφαλές και χαρούμενος. Η ιδιοκτήτρια του σκύλου προέβει και σε σχετική καταγγελία στην Αστυνομία.

Δείτε τις πιο κάτω σχετικές πληροφορίες:

Δημοσίευση στην οποία ο σκύλος χαρίζονταν από την Λάρνακα,ενώ παρουσιάζεται δεμένος εντός σπιτιού.

Ο σκύλος μετά τον εντοπισμό του με δερματικές παθήσεις. 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top