ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συγκλονίζει η Ειρήνη Χαραλαμπίδου: «Δυστυχώς τα αποτελέσματα της βιοψίας ήταν άσχημα» - VIDEO

Συγκλονίζει η Ειρήνη Χαραλαμπίδου: «Δυστυχώς τα αποτελέσματα της βιοψίας ήταν άσχημα» - VIDEO

Μια διαφορετικού τύπου συνέντευξη, απ’ ότι την έχουμε συνηθίσει, παραχώρησε στον Τάσο Τρύφωνος η βουλευτής του ΑΚΕΛ, Ειρήνη Χαραλαμπίδου.

Της Μαρινέλλας Παναγιώτου

Στο επεισόδιο της εκπομπής «Τετ -α -τετ» που αναμένεται να προβληθεί στο ΡΙΚ1 την Κυριακή (17/3), καλεσμένη είναι η Ειρήνη Χαραλαμπίδου.

Όπως «προδίδει» το τρέιλερ της εκπομπής, η κα. Χαραλαμπίδου, με εξομολογητική διάθεση, αναφέρεται στο σοβαρό πρόβλημα που αντιμετώπισε. Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ίδια, μετά την συμμετοχή της σε ψηφοδέλτιο του ΑΚΕΛ, πήγε για ετήσια μαστογραφία, όπου ενημερώθηκε ότι έπρεπε να γίνει βιοψία, τα αποτελέσματα της οποίας δεν ήταν καλά.

Επίσης, αναφέρεται στην πιο δύσκολη εμπειρία της ζωής της, η οποία, όπως είπε, ήταν όταν αρρώστησε η μητέρα της: «Ο άνθρωπος που έδωσε τόσα πολλά, είχε τρεις μήνες ζωής».

Η κα. Χαραλαμπίδου, ακόμη, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον σύζυγό της.

Δεν μπορούσε βέβαια να μην αναφερθεί και στην πολιτική. Η βουλευτής του ΑΚΕΛ σχολίασε ότι ο πολιτικός έχει ένα πολύ μεγάλο κόστος να πληρώσει και σημείωσε ότι η δική της οικογένεια πλήρωσε. Αναφέρθηκε μάλιστα σε μια περίοδο όπου δεχόταν απειλές και προστατεύονταν από την Αστυνομία.

«Οι απειλές στρέφονταν ενάντια στα παιδιά μου», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε πιο κάτω το τρέιλερ της εκπομπής:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top