Η Έκτακτη Γενική Καταστατική Συνέλευση της ΚΟΠ

Η  Έκτακτη Γενική Καταστατική Συνέλευση της ΚΟΠ

Αρχίζει σε λίγα λεπτά στο ξενοδοχείο Χίλτον στη Λευκωσία η Έκτακτη Γενική Καταστατική Συνέλευση της ΚΟΠ.

Θέμα της  Έκτακτης Συνέλευσης είναι το αίτημα 10 ομάδων για τροποποίηση του άρθρου 2, παράγραφος 6 του Καταστατικού της ΚΟΠ.

Διευκρινίζεται ότι το άρθρο 2, παράγραφος 6 του Καταστατικού αναφέρεται στον αριθμό των ομάδων που μπορεί να έχει η κάθε Κατηγορία.

Όπως είναι γνωστό δέκα σωματεία πάνε με κοινή εισήγηση για αύξηση των ομάδων από 12 σε 14 από τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο, ενώ τα μεγάλα σωματεία θα υποστηρίξουν την παραμονή του υφιστάμενου συστήματος με τη διεξαγωγή πρωταθλήματος 12 ομάδων.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE