ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Για δυνατούς λύτες η υπόθεση με τη σύλληψη 41χρονης λοχία της Αστυνομίας -100 ευρώ η ταρίφα στον ‘ψυχολόγο’

Για δυνατούς λύτες η υπόθεση με τη σύλληψη 41χρονης λοχία της Αστυνομίας -100 ευρώ η ταρίφα στον ‘ψυχολόγο’

Διάταγμα προσωποκράτησης τριών ημερών σε βάρος 42χρονης λοχία της Αστυνομίας και 40χρονου άνδρα που φέρεται να ασκούσε το επάγγελμα του ψυχολόγου χωρίς να είναι εγγεγραμμένος στα μητρώα, ενέκρινε το πρωί της Πέμπτης (21/03) το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας.

Του Στέλιου Στυλιανού

Όπως απεκάλυψε το ThemaOnline, τα δυο πρόσωπα τέθηκαν υπό σύλληψη την Τετάρτη (20/03), καθώς σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε εναντίον τους, συνωμότησαν σε βάρος άλλου προσώπου, αποκομίζοντας οικονομικό όφελος.

Πάντως, οι πληροφορίες για τα βασικά γεγονότα της εν λόγω υπόθεσης, την καθιστούν ιδιάζουσα.

Όπως σημειώναμε και την Τετάρτη (20/03) την καταγγελία έκανε γυναίκα πολίτης, ενώ τα υπό διερεύνηση αδικήματα φέρονται να διαπράχθηκαν το 2017.

Η πολίτης και η λοχίας της Αστυνομίας είχαν αναπτύξει σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ τους. Έτσι, λοιπόν, η εν λόγω γυναίκα φέρεται να εκμυστηρεύτηκε στην λοχία ότι συγγενικό της πρόσωπο χρειάζεται ψυχολογική στήριξη. Η λοχίας, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, την παρέπεμψε σε γνωστό της ειδικό (ο 40χρονος ψυχολόγος), τον οποίο παρουσίασε ως κατάλληλο για να παρακολουθεί το συγγενικό πρόσωπο της γυναίκας. Όπως κι έγινε. Οι συνεδρίες του συγγενικού προσώπου της καταγγέλλουσας με τον φερόμενο ειδικό, πραγματοποιούνταν και η ταρίφα ήταν 100 ευρω.

Όταν η γυναίκα διαπίστωσε πως η ψυχολογική κατάσταση του συγγενικού της προσώπου δεν παρουσίαζε βελτίωση, άρχισε να διερευνά το ποιόν του ψυχολόγου. Διαπίστωσε, λοιπόν, πως δεν ήταν εγγεγραμμένος στο μητρώο. Ακολούθησε καταγγελία της στην Αστυνομία…

Αν και η δικαστική διαδικασία για διάταγμα προσωποκράτησης ήταν κεκλεισμένων των θυρών, εντούτοις πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει κι άλλη μια παράμετρος σε σχέση με την υπόθεση. Συγκεκριμένα η καταγγέλλουσα γυναίκα φέρεται να ανέφερε πως είχε δώσει στην λοχία αστυνομικό το όχημα του συγγενικού της προσώπου για να το επιδιορθώσει και να διακινείται μ΄ αυτό μέχρις ότου προχωρήσει σε αγορά δικού της αυτοκινήτου.

Όταν η παραπονούμενη της ζήτησε πίσω το όχημα, η λοχίας απάντησε πως κατέβαλε 5.000 ευρώ για να το επιδιορθώσει και έπεισε την πολίτη όπως της το μεταβιβάσει. Σύμφωνα πάντα με την παραπονούμενη, από την πρώτη στιγμή είχε καταβάλει 800 ευρώ στην λοχία για σκοπούς επιδιόρθωσης του οχήματος.

Να σημειωθεί ότι οι δυο συλληφθέντες (εκπροσωπούνται από τον ίδιο δικηγόρο), ανέφεραν στους εξεταστές της υπόθεσης πως δεν είχαν καμία μεταξύ τους οικονομική δοσοληψία σε σχέση με την θεραπεία του συγγενικού προσώπου της παραπονούμενης. 


Όλα τα πιο πάνω αποτελούν ισχυρισμούς της καταγγέλλουσας, τους οποίους καλείται να διερευνήσει η Υπηρεσία Εσωτερικού Ελέγχου της Αστυνομίας, που χειρίζεται από την αρχή την όλη υπόθεση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top