ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ- 104 ΚΙΛΑ: Ψάχνουν τον αποστολέα μέσω Interpol- Για 20 ευρώ μπλέχτηκαν στην υπόθεση

ΛΕΜΕΣΟΣ- 104 ΚΙΛΑ: Ψάχνουν τον αποστολέα μέσω Interpol- Για 20 ευρώ μπλέχτηκαν στην υπόθεση

Διάταγμα οκταήμερης κράτησης, εναντίων των τεσσάρων υπόπτων για την υπόθεση των 104 κιλών κάνναβης, εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, την Πέμπτη (21/3), μετά και την παράδοση τους από την Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων στις Αρχές της Δημοκρατίας, την Τετάρτη (20/3).

Όπως λέχθηκε από τον εξεταστή τς υπόθεσης αναμένεται η παράδοση τεκμηρίων από τις Βρετανικές Βάσεις, η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, αλλά και η συνεννόηση με την Interpol για να διαπιστωθεί ο αποστολέας καθώς και ο τελικός προορισμός.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΒΑΣΕΩΝ: Ήρθαν με δεκάδες έγγραφα τα 100 κιλά- Οι συνομιλίες των υπόπτων «κλειδί» στην υπόθεση

Πάντως, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο μάρτυρας αστυνομικός κατά τη διαδικασία έκδοσης του διατάγματος, ο πρώτος Ελληνοκύπριος ύποπτος έχει δώσει σωρεία ισχυρισμών στις Αρχές, οι οποίοι και διερευνώνται, κάτι που θα γίνει και με κάποιους ισχυρισμούς που προέβαλε ο δεύτερος Ελληνοκύπριος ύποπτος και οι οποίοι φαίνεται να τον εμπλέκουν στην υπόθεση.

Όσον αφορά τους δύο αλλοδαπούς ύποπτους από την Νιγηρία, αρνούνται κάθε ανάμιξη στην υπόθεση, προβάλλοντας κάποιους ισχυρισμούς που διερευνώνται.

Πληροφορίες του ThemaOnline αναφέρουν ότι, οι δύο Νιγηριανοί ισχυρίζονται ότι είχαν ρόλο εργάτη και ότι συμφώνησαν να ξεφορτώσουν το φορτίο έναντι του ποσού των 20 ευρώ.

Υπενθυμίζουμε ότι για την ίδια υπόθεση, έχουν τεθεί ήδη υπό 8ήμερη κράτηση δύο ακόμη πρόσωπα, ένας Ελληνοκύπριος και ένας Βόσνιος, ενώ η ΥΚΑΝ ανέφερε στο Δικαστήριο την Τρίτη (19/3) και Πέμπτη (21/3) ότι υπάρχουν πληροφορίες που θέλουν τον Βόσνιο να εισάγει μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών.

Χρίστος Ζήνωνος

*Φωτογραφία αρχείου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μέχρι πότε θα μας «πνίγει» η σκόνη - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος



ΗΠΑ: «Πύραυλοι του Ισραήλ έπληξαν εγκατάσταση στο Ιράν»

ΗΠΑ: «Πύραυλοι του Ισραήλ έπληξαν εγκατάσταση στο Ιράν»

Επίθεση στο Ιράν με πυραύλους σε τουλάχιστον μια στρατιωτική εγκατάσταση πραγματοποίησε το Ισραήλ τα ξημερώματα της Παρασκευής σύμφωνα με τo ABC και το CNN.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top