Κτυπούσε τα ζώα και τον «εκδικήθηκαν» - Τον έριξαν μέσα στην κοπριά– VIDEO

Κτυπούσε τα ζώα και τον «εκδικήθηκαν» - Τον έριξαν μέσα στην κοπριά– VIDEO

Η κακοποίηση ζώων είναι ανεπίτρεπτη και τα ζωντανά το γνωρίζουν από πρώτο χέρι.

Συγκεκριμένα, βίντεο που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο, παρουσιάζει ένα άνδρα να κτυπάει με ραβδί αγελάδες που είναι στρυμωγμένες μέσα στο μαντρί τους.

Ανήμπορες να κινηθούν με ευκολία μέσα στο πλήθος αγελάδων, τα ζωντανά γίνονται εύκολος στόχος στα κτυπήματα του εν λόγω άνδρα.

Μια όμως αγελάδα, αποφασίζει να πάρει τον νόμο στα χέρια της και με ένα επιδέξιο ακροβατικό κλωτσάει τον άνδρα που χάνει την ισορροπία του και σωριάζεται στο έδαφος.

Με την πτώση του όμως «προσγειώθηκε» μέσα στην κοπριά των ζώων που τον «εκδικήθηκαν» για την αλγεινή συμπεριφορά του.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE ΕΙΚΟΝΑ: Σε μία - δύο εβδομάδες θα ξέρουμε αν μπορεί να τελειώσει ο πόλεμος στην Ουκρανία - Στο Οβάλ Γραφείο τώρα με Ζελένσκι και Ευρωπαίους

LIVE ΕΙΚΟΝΑ: Σε μία - δύο εβδομάδες θα ξέρουμε αν μπορεί να τελειώσει ο πόλεμος στην Ουκρανία - Στο Οβάλ Γραφείο τώρα με Ζελένσκι και Ευρωπαίους

Σε εξέλιξη βρίσκεται η κρίσιμη συνάντηση του Ντόναλντ Τραμπ, Βολοντίμιρ Ζελένσκι και Ευρωπαίους ηγέτες στο Οβάλ Γραφείο για το Ουκρανικό. Οι εγγυήσεις ασφαλείας και κυρίως το εδαφικό είναι τα δύο «καυτά» θέματα που θα κυριαρχήσουν στις συνομιλίες, στο πλαίσιο μιας ειρηνευτικής συμφωνίας. Ο Ουκρανός πρόεδρος αναμένεται να βρεθεί υπό πίεση, όπως μαρτυρά και η τελευταία ανάρτηση Τραμπ, πως η Ουκρανία δεν θα ανακτήσει την Κριμαία, ούτε θα ενταχθεί στο ΝΑΤΟ. Λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline.

BEST OF TOTHEMAONLINE