ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ - ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ: «Αν με πάρετε μέσα, εννά σε παίξω» -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ - ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ: «Αν με πάρετε μέσα, εννά σε παίξω» -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Σε σύλληψη 54χρονου στην Έγκωμη –με επεισοδιακό τρόπο- προχώρησε η Αστυνομία, αργά το βράδυ της Δευτέρας (25/03) και λίγο πριν τις 12:00 τα μεσάνυχτα.

Του Φάνη Μακρίδη

Ο 54χρονος σε βάρος του οποίου καταχωρείται υπόθεση εντός της ημέρας (26/03) φέρεται να έσπρωξε αστυνομικό, αλλά και να τον απείλησε πως θα τον «παίξει», μετά από τροχαίες παραβάσεις στις οποίες υπέπεσε.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το εν λόγω πρόσωπο παραβίασε φωτεινό σηματοδότη (πέρασε με κόκκινο) σε περιοχή του Στροβόλου και ανακόπηκε λίγο αργότερα στην Έγκωμη.

Σε έλεγχο αλκοόλης η αρχική ένδειξη ήταν 103 μιλιγκράμ αλκοόλ αντί 22 (η τελική που έγινε αργότερα ήταν 77μg). Εν συνεχεία έτρεξε να μπει στην οικία του αγνοώντας τους αστυνομικούς.

Όταν μέλος της αστυνομικής δύναμης επιχείρησε να τον αποτρέψει φέρεται να έσπρωξε τον τελευταίο και να τον απείλησε με τη φράση: «Αν με πάρετε μέσα, εννά σε παίξω».

Αμέσως κλήθηκαν ενισχύσεις στο σημείο, όπερ και εγένετο σύμφωνα με τις φωτογραφίες που παρουσιάζουμε. Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, η παρουσία μελών της δύναμης στο σημείο ήταν έντονη.

Ο 54χρονος τελικά συνελήφθη και εντός της ημέρας (26/03) επρόκειτο να γίνει καταχώριση υπόθεσης εναντίον του.

Εκτός από τις τροχαίες παραβάσεις, ο 54χρονος φέρεται να βαρύνεται με αδικήματα που αφορούν επίθεση και αντίσταση σε όργανο της τάξης, κοινή επίθεση, απειλή βιαιοπραγίας και απειλή.

Φωτογραφίες: Χαράλαμπος Ζάκος

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top