ΛΕΜΕΣΟΣ: Βγήκε στην ταράτσα σπιτιού για να κλέψει – Χειροπέδες σε 33χρονο Ε/κ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Βγήκε στην ταράτσα σπιτιού για να κλέψει – Χειροπέδες σε 33χρονο Ε/κ

Τέθηκε υπό κράτηση 33χρονος Ελληνοκύπριος ο οποίος φέρεται να έκλεψε κηροζίνη από ταράτσα σπιτιού.

Γύρω στις 22:15, ιδιοκτήτης σπιτιού ειδοποίησε την αστυνομία, ότι εντόπισε σπασμένη την πόρτα που οδηγούσε στην ταράτσα της οικίας.

Μέλη της Δύναμης που έφθασαν στο σημείο, εντόπισαν ύποπτο όχημα στο οποίο βρισκόταν και ένα άτομο εντός του.

Μετά από εξετάσεις, εντός του οχήματος εντοπίστηκαν διαρρηκτά εργαλεία, σπαστίρα με ποσότητα κάνναβης και 8 παγούρια κηροζίνης (εύφλεκτο υλικό).

Βάσει των εξετάσεων, φαίνεται ότι ο 33χρονος Ε/κ, ανέβηκε στην ταράτσα της οικίας, μέσω κτιρίου που εφάπτεται με το σπίτι και οδηγεί εκεί.

Ο ύποπτος κατηγορήθηκε γραπτώς από την ΥΚΑΝ για την ποσότητα κάνναβης που είχε στην κατοχή του, ενώ αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον δικαστηρίου, για την κλοπιμαία κηροζίνη και τα διαρρηκτά εργαλεία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συμφωνία ΗΠΑ – Κίνας: Τι σημαίνει και τι αναμένεται μετά από 90 ημέρες – Οι «εκκρεμότητες» του Τραμπ και τα θετικά για την Κύπρο

Συμφωνία ΗΠΑ – Κίνας: Τι σημαίνει και τι αναμένεται μετά από 90 ημέρες – Οι «εκκρεμότητες» του Τραμπ και τα θετικά για την Κύπρο

Οι Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και η Κίνα συμφώνησαν για τη μείωση των δασμών σε αγαθά που διακινούνται μεταξύ των δύο χωρών. Η συμφωνία αυτή σηματοδοτεί σημαντική αποκλιμάκωση του εμπορικού πολέμου μεταξύ των δύο μεγαλύτερων οικονομιών του κόσμου, ο οποίος έχει προκαλέσει αναταράξεις επηρεάζοντας τις περισσότερες χώρες.