ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ- 104 ΚΙΛΑ: Θα «μιλήσουν» τα τηλέφωνα- Στο κελί παραμένουν οι δύο Ελληνοκύπριοι- Μεγάλος αριθμών καταθέσεων

ΛΕΜΕΣΟΣ- 104 ΚΙΛΑ: Θα  «μιλήσουν» τα τηλέφωνα- Στο κελί παραμένουν οι δύο Ελληνοκύπριοι- Μεγάλος αριθμών καταθέσεων

Ανανέωσε την Παρασκευή (29/3) για άλλες 8 ημέρες, το διάταγμα κράτησης εναντίον των δύο Ελληνοκυπρίων, 42 και 49 ετών, το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, ενώ οι δύο Νιγηριανοί που είχαν συλληφθεί επίσης για την υπόθεση 104 κιλών κάνναβης, αφέθηκαν ελεύθεροι.

Πρόκειται για τους δύο Ελληνοκύπριους, οι οποίοι είχαν συλληφθεί αρχικά από την Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων μαζί με τους 2 Νιγηριανούς, κατά τη συντονισμένη επιχείρηση με την Αστυνομία της Κυπριακής Δημοκρατίας, εντοπισμού 104 κιλών κάνναβης, την Δευτέρα 18 Μαρτίου.

Οι συνήγοροι υπεράσπισης των δύο υπόπτων δεν έφεραν ένσταση στο αίτημα της Αστυνομίας, η οποία ζήτησε ανανέωση του διατάγματος προσωποκράτησης, αφού εκτός των 41 καταθέσεων που έχουν ληφθεί, αναμένεται να ληφθούν ακόμη 42, ενώ η διαδικασία άρσης απορρήτου των τηλεπικοινωνιακών δεδομένων βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ακόμη, όπως πληροφορείται το ThemaOnline, η Κυπριακή Αστυνομία βρίσκεται σε επαφή με τις Αρχές δύο διαφορετικών κρατών, με σκοπό να διευκρινιστεί ο τρόπος εισαγωγής των ναρκωτικών στην Κύπρο, αφού φαίνεται τα ναρκωτικά είχαν ενδιάμεσο σταθμό σε άλλο κράτος πριν φτάσει στο νησί μας από τον Καναδά.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΒΑΣΕΩΝ: Ήρθαν με δεκάδες έγγραφα τα 100 κιλά- Οι συνομιλίες των υπόπτων «κλειδί» στην υπόθεση

Υπενθυμίζουμε ότι, για την ίδια υπόθεση τελούν υπό κράτηση άλλοι δύο ύποπτοι, ένας Ελληνοκύπριος και ένας Βόσνιος μόνιμος κάτοικος Κύπρου.

Χρίστος Ζήνωνος

*Φωτογραφία αρχείου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top