ΛΕΜΕΣΟΣ: Νεκρός 53χρονος σε ξενοδοχείο - Αποκλείστηκε η εγκληματική ενέργεια

ΛΕΜΕΣΟΣ: Νεκρός 53χρονος σε ξενοδοχείο - Αποκλείστηκε η εγκληματική ενέργεια

Νεκρός εντοπίστηκε 53χρονος από την Ρουμανία σε ξενοδοχείο της Επαρχίας Λεμεσόυ, στις 8:00 το πρωί της Παρασκευής (29/03). 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, τον 53χρονο εντόπισε υπάλληλος του ξενοδοχείο να βρίσκεται αναίσθητος στις τουαλέτες.  

Αμέσως στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο και μετέφερε τον 53χρονο άνδρα στο Περιφερειακό Νοσοκομείο Κυπερούντας, όπου επιβεβαιώθηκε ο θάνατος του.  

Το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας έχει αποκλειστεί και πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 53χρονος αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.  

Αναμένεται να διενεργηθεί η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του 53χρονου άνδρα για να διαφανούν τα ακριβή αίτια θανάτου του. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διπλωματική κινητικότητα σε όλα τα μέτωπα: Από το Κυπριακό ως τη Γάζα

Διπλωματική κινητικότητα σε όλα τα μέτωπα: Από το Κυπριακό ως τη Γάζα

Σε μια περίοδο έντονων γεωπολιτικών εξελίξεων και αυξημένων διπλωματικών διεργασιών, η Κυπριακή Δημοκρατία εντείνει την εξωτερική της δράση τόσο στο Κυπριακό, όσο και στο ανθρωπιστικό μέτωπο της Μέσης Ανατολής. Με φόντο την προγραμματισμένη συνάντηση υπό τον ΟΗΕ για το Κυπριακό, τη διαρκή δέσμευση στον Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών και την έτοιμη ανθρωπιστική αποστολή προς τη Γάζα μέσω του σχεδίου «Αμάλθεια», η Λευκωσία επιχειρεί να ενισχύσει τον διεθνή της ρόλο, προωθώντας ταυτόχρονα σταθερότητα, ειρήνη και αλληλεγγύη στην ευρύτερη περιοχή.