ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Γλυκοκοιτάζει» τον Ράμος

«Γλυκοκοιτάζει» τον Ράμος

Ο Ολυμπιακός μπορεί να «τρέχει» το θέμα της παραμονής του Ζοσέ Σα, αλλά παράλληλα ο Πέδρο Μαρτίνς κοιτάζει περιπτώσεις, που ήδη τον έχουν απασχολήσει, όπως αυτή του Κλαούντιο Ράμος.

Ο τερματοφύλακας της Τοντέλα αρέσει στον τεχνικό των «ερυθρολεύκων», με το όνομά του να έχει ακουστεί και τον Ιανουάριο, αλλά όπως αναφέρεται στη «Live Sport», το όνομά του δεν έχει ξεχαστεί σε καμία περίπτωση. Το γεγονός και μόνο, ότι μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του, που λήγει το 2020, σε μια μικρομεσαία ομάδα του πορτογαλικού πρωταθλήματος, τον καθιστά μια καλή περίπτωση για αγορά.

Η ίδια, παράλληλα, είναι κοντά στον υποβιβασμό της στη δεύτερη κατηγορία και αυτό σημαίνει, την ίδια ώρα, ότι δύσκολα θα μπορέσει να πουλήσει κάποιον παίκτη με 2 εκατομμύρια ευρώ και πάνω. Στον Πειραιά δε θα σταματήσουν να παρακολουθούν τον νεαρό διεθνή με την Εθνική Πορτογαλίας και, ανάλογα τις συγκυρίες, μπορεί να κάνουν την κίνησή τους.

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ζητά ακύρωση του πορίσματος της θανατικής ανακρίτριας ο Σταυριανού

Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ζητά ακύρωση του πορίσματος της θανατικής ανακρίτριας ο Σταυριανού

Το πόρισμα της θανατικής ανακρίτριας για την υπόθεση του Εθνοφρουρού Θανάση Νικολάου είδε χθες (10/05) το φως της δημοσιότητας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top