ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εντείνεται η ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ για Σωφρόνη… Κι όμως είναι στο ΚΟΛΠΟ του τίτλου…

Εντείνεται η ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ για Σωφρόνη… Κι όμως είναι στο ΚΟΛΠΟ του τίτλου…

Ποικίλλουν οι αντιδράσεις του κόσμου του Απόλλωνα, μετά τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα της ομάδας στο πρωτάθλημα. Ύστερα από την ισοπαλία του ΑΠΟΕΛ με την Ομόνοια, η απογοήτευση μετριάστηκε σε κάποιο βαθμό. 

Οι διοικούντες την ομάδα προσπαθούν να… πείσουν τον κόσμο, ότι το τρένο του τίτλου δεν χάθηκε. Τούτο το μήνυμα δίδει ανάρτηση του αντιπρόεδρου Αντώνη Γλυκή.

Ο Απόλλωνας έχασε χθες στην «Αρένα» της ΑΕΚ, επειδή έχει απολέσει το πνεύμα και τη νοοτροπία του νικητή. Παράλληλα, είναι έντονα επηρεασμένος από τα συνεχόμενα «χτυπήματα» των τραυματισμών, όπως και το ότι οι παίχτες που τραβούσαν το κουπί τα τελευταία χρόνια, μοιάζουν με κουρασμένα παλικάρια.

Έχουμε επισημάνει παρά πολλές φορές, ότι για να παρουσιάζεται το συγκεκριμένο «φαινόμενο» έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης η διοίκηση, επειδή δεν φρόντισε να αυξήσει τις επιλογές του προπονητή τον Ιανουάριο. Προσπαθώντας τουλάχιστον να διορθώσουν τις λανθασμένες επιλογές στον καλοκαιρινό προγραμματισμό. 

Η αλήθεια είναι ότι μέσα στις τάξεις του κόσμου, εντείνεται και το κλίμα αμφισβήτησης για τον Σωφρόνη Αυγουστή. Κυρίως για το ότι προβαίνει σε αλχημείες, στην προσπάθεια του να αντικαταστήσει σημαντικούς παίχτες που είναι τραυματίες.

Για παράδειγμα έβαλε τον Ρομπέρζ σε ρόλο κόφτη, επιλογή που δεν του βγήκε, το θετικό είναι ότι τον επανέφερε στην κλασική του θέση μετά το πρώτο τέταρτο της συνάντησης. Περίμεναν πολλοί ότι θα έριχνε στη φωτιά τον Ντανίλο Σπόλιαριτς.

Ρίσκαρε με την απόφαση του να ξεκινήσει τον Φακούντο, ο Αργεντινός δεν άντεξε πολύ, με αποτέλεσμα να «χάσει» μια αλλαγή από το 12ο λεπτό.

Είναι φυσιολογικό να έχει εξασθενήσει το αίσθημα πίστης, ότι, η ομάδα μπορεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Ο ΑΠΟΕΛ ίσως είναι ο χειρότερος των τελευταίων χρόνων, ουσιαστικά μόνο με τον Απόλλωνα βγάζει τη στόφα του πρωταθλητή.

Κι όμως ο Απόλλωνας αδυνατεί να αξιοποιήσει τα συνεχόμενα «δώρα» που του προσφέρουν οι άλλες ομάδες. Να  μην ξεχνάμε ότι στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος, η ομάδα του Τραμετσάνι έφερε τρεις ισοπαλίες με Σαλαμίνα, ΑΕΚ και Ομόνοια.

Οι κυανόλευκοι της Λεμεσού, δείχνουν ανήμποροι να πουν «ευχαριστώ» στις άλλες ομάδες της εξάδας, οι οποίες μια χαρά κάνουν τη δουλειά τους στα παιχνίδια απέναντι στους μόνιμους πρωταθλήματος. Ακόμα κι η Ομόνοια που την είχαν «πελάτισσα» τα τελευταία χρόνια, χθες τους έβαλε την τρικλοποδιά.

Ο αντιπρόεδρος Αντώνης Γλυκής αναφέρθηκε στο ότι με έξι νίκες η ομάδα κατακτά το πρωτάθλημα. Να μας επιτρέψει να έχουμε αμφιβολίες, πόσοι πιστεύουν σε υλοποίηση του συγκεκριμένου στόχου. Δεν αναφερόμαστε τόσο στον κόσμο, όσο σ΄αυτούς που κατοικοεδρεύουν στο Κολόσσι.

Υ.Γ. Για το λάθος του Βάλε, από το οποίο προήλθε το δεύτερο τέρμα της ΑΕΚ, δεν πρόκειται να τον «κρεμάσουμε» ούτε αυτή τη φορά τον Πορτογάλο κίπερ. Το άσχημο για τον τερματοφύλακα είναι ότι μια… κακιά στιγμή σε ένα παιχνίδι, πολλές φορές κοστίζει πολύ ακριβά.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μας τα... χαλάει ο καιρός - Σε ισχύ κίτρινη προειδοποίηση για ισχυρές καταιγίδες και χαλάζι

Ζίζυρος, σακκουλλοδρομίες και άλλα 10 παραδοσιακά παιχνίδια του Πάσχα στην Κύπρο - Διατηρούνται αναλλοίωτα στο πέρασμα του χρόνου

Γρίπη των πτηνών και σε… αγελάδες: Πώς και πότε μεταδίδεται στον άνθρωπο - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Επεισοδιακή νύχτα στη Λεμεσό - Έκαψαν περιπολικό και επιτέθηκαν σε αστυνομικούς

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Η Τοπική Αυτοδιοίκηση θα λειτουργήσει σύστημα καμερών για παράνομη στάθμευση - Οι λεπτομέρειες



Στις φλόγες κατοικία στη Λεμεσό το βράδυ της Ανάστασης - Έτρεχε η Πυροσβεσιτκή -Δείτε βίντεο

Στις φλόγες κατοικία στη Λεμεσό το βράδυ της Ανάστασης - Έτρεχε η Πυροσβεσιτκή -Δείτε βίντεο

Στις φλόγες τυλίχθηκε κατοικία στην περιοχή της Γερμασόγειας, το βράδυ του Σαββάτου (4/5).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top