Ηθοποιός από το Τατουάζ: «Με φλερτάρουν οι γυναίκες γιατί τις εξιτάρει ο ρόλος μου»

Ηθοποιός από το Τατουάζ: «Με φλερτάρουν οι γυναίκες γιατί τις εξιτάρει ο ρόλος μου»

Για την συνεργασία του με τους συντελεστές της σειράς «Το Τατουάζ» μίλησε ο Νίκος Πολυδερόπουλος.

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε επίσης στο αν η αναγνωρισιμότητα του έχει δημιουργήσει προβλήματα στην προσωπική του ζωή και αν οι γυναίκες τον φλερτάρουν.

Πώς είναι η συνεργασία σας με τους συντελεστές της σειράς;

«Περνάμε ωραία στα γυρίσματα και, λόγω του ότι στα περισσότερα γυρίσματα είμαι μόνος μου, θεωρώ ότι είμαι περισσότερο δεμένος με τους σκηνοθέτες μου και τους τεχνικούς της σειράς».

Η αναγνωρισιμότητα που έχετε αποκτήσει μέσα από τη σειρά σας δημιουργεί προβλήματα στην προσωπική σας ζωή;

«Κάθε άλλο. Η αγάπη του κόσμου είναι η δύναμη μας. Χαίρομαι που έρχομαι κοντά με τον κόσμο και μιλάω μαζί τους».

Τι σας λένε συνήθως;

«Με ρωτάνε γύρω από τις εξελίξεις του σίριαλ. Μέχρι πριν με ρωτούσαν «πότε θα σε πιάσουν». Τώρα με ρωτάνε «πότε θα βγεις από το ψυχιατρείο;». Οπότε κι εγώ από την πλευρά μου τους απαντάω «εμ θέλατε να με πιάσουν, εμ θέλετε να βγω κιόλας τώρα».

Οι γυναίκες σας φλερτάρουν;

«Υπάρχει φλερτ και μερικές φορές και κάτι παραπάνω νομίζω, γιατί ίσως τις εξιτάρει ο ρόλος μου», λέει στο tv εθνος.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Στην Αθήνα για συντονισμό με Μητσοτάκη ενόψει Γκουτέρες - Ενδεχομένως να συναντηθεί και με Φίτο

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Στην Αθήνα για συντονισμό με Μητσοτάκη ενόψει Γκουτέρες - Ενδεχομένως να συναντηθεί και με Φίτο

Την κινητικότητα που υπάρχει στο Κυπριακό, εν πολλοίς εμείς τη δημιουργήσαμε, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι το προσεχές Σάββατο θα μεταβεί στην Αθήνα για συνάντηση με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE