ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Το ΑΕΚ – Απόλλων έχει την ιστορία του, υπάρχει μια κόντρα…» – Τι είπε για το πέναλτι που κέρδισε ο Πέδρο!

«Το ΑΕΚ – Απόλλων έχει την ιστορία του, υπάρχει μια κόντρα…» – Τι είπε για το πέναλτι που κέρδισε ο Πέδρο!

Στην εκπομπή «Άκου τη φάση» του Super Sport fm 104 ανέλυσε τη διαιτησία του Λεόντιου Τράττου στο ΑΕΚ – Απόλλων ο Γιαννάκης Κυπριανίδης.

Τι είπε ο πρώην διεθνής διαιτητής:

«Αυτό το παιχνίδι έχει την ιστορία του, υπάρχει μια κόντρα εδώ και χρόνια. Την τελευταία 2ετία μπήκαν και άλλα πράγματα στην αντιπαλότητα τους. Ήταν και ο καιρός άσχημος, είχε τις δυσκολίες του το ματς. Δεν χαρίστηκε ο διαιτητής, από το 3ο λεπτό έβγαλε κάρτα στον Γιούστε. Ήταν όλες οι κάρτες του σωστές. Ο Παπουλής στο 18΄ βγήκε μόνος αλλά φαίνεται ότι οριακά ήταν ακάλυπτος, το είδε ο βοηθός Ανδρέας Μιχαηλίδης και το σωστά το υπέδειξε. Στο 27΄ κέρδισε πέναλτι ο Απόλλωνας. Ο Αντωνιάδης πήγε αψυχολόγητα στον παίκτη του Απόλλωνα και τον ανέτρεψε. Σωστά υποδείχθηκε το πέναλτι, σωστή και η κίτρινη κάρτα. Υπήρχαν αρκετές φάσεις για οφσάιντ και ήταν σωστοί οι βοηθοί Χαράλαμπος Γεωργίου και Ανδρέας Μιχαηλίδης. Ο βοηθός Μιχαηλίδης σωστά τοποθετημένος είδε τον Βάλε να βγαίνει εκτός περιοχής κρατώντας την μπάλα. Δεν του έδειξε κίτρινη κάρτα ο διαιτητής γιατί δεν το ήθελε καθώς γλίστρησε λόγω γλιστερού αγωνιστικού χώρου, δεν υπήρξε σκοπιμότητα. Ανταποκρίθηκε πλήρως ο κ. Τράττος, ήταν μια καλή διαιτησία παρά τις δύσκολες συνθήκες».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top