Το φιλικό που έγινε στη Λεμεσό και το τελικό αποτέλεσμα (ΦΩΤΟΣ)

Το φιλικό που έγινε στη Λεμεσό και το τελικό αποτέλεσμα (ΦΩΤΟΣ)

Η ακαδημία της ΑΕΛ ενημερώνει:

«Φιλικό αγώνα πραγματοποίησε η ομάδα των Κ19 απέναντι στην ομάδα Stars Academy U19, σήμερα Τρίτη (02/04) στο γήπεδο «Episkopiana». Η Stars Academy αποτελείται από διεθνείς ποδοσφαιριστές διαφόρων εθνικοτήτων και εδρεύει στο Ηνωμένο Βασίλειο.
Το φιλικό παιχνίδι έληξε με σκορ 2-0 για την ΑΕΛ και σκόρερ των τερμάτων ήταν οι Αλέξανδρος Μιχαήλ στο 15’ της αναμέτρησης και Λεωνίδας Σαββίδης στο 85’ με κτύπημα πέναλτι.
Ο προπονητής μας Χαράλαμπος Συμεού χρησιμοποίησε 19 συνολικά ποδοσφαιριστές δίνοντας χρόνο συμμετοχής και σε αρκετούς παίκτες από την Κ17 της ομάδας μας».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Κριτική της Λευκωσίας στις ίσες αποστάσεις και βλέμμα στις επόμενες κινήσεις του ΟΗΕ

Κυπριακό: Κριτική της Λευκωσίας στις ίσες αποστάσεις και βλέμμα στις επόμενες κινήσεις του ΟΗΕ

Σε μια χρονική συγκυρία όπου το Κυπριακό επανέρχεται, έστω δειλά, στο διεθνές προσκήνιο, η Λευκωσία στέλνει σαφή μηνύματα προς τα Ηνωμένα Έθνη, εκφράζοντας τόσο τη βούλησή της για συνέχιση της πολιτικής διαδικασίας όσο και την έντονη δυσαρέσκειά της για τη διαχρονική πρακτική τήρησης ίσων αποστάσεων. Οι πρόσφατες Εκθέσεις του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ προς το Συμβούλιο Ασφαλείας αποτέλεσαν την αφορμή για να επαναδιατυπωθεί η θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας ότι μια τέτοια προσέγγιση δεν αποτυπώνει με ακρίβεια τις πραγματικότητες επί του εδάφους, οι οποίες πηγάζουν από τη συνεχιζόμενη τουρκική κατοχή.