ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ – ΑΓ. ΔΟΜΕΤΙΟΣ: Σύλληψη 8 προσώπων – Χάπια και αμπούλες σε όχημα

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ – ΑΓ. ΔΟΜΕΤΙΟΣ: Σύλληψη 8 προσώπων – Χάπια και αμπούλες σε όχημα

Ολοκληρώθηκε η επιχείρηση της Αστυνομίας που διεξαγώταν από το πρωί της Τετάρτης (3/4) στην οδό Δημοκρατίας στον Άγιο Δομέτιο έξω από τον Ιππόδρομο. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μέλη της δύναμης διενήργησαν τις πρωινές ώρες της Τετάρτης (3/4), επιχείρηση με έμφαση στους ελέγχους ύποπτων οχημάτων και προσώπων, καθώς επίσης και τροχονομικούς ελέγχους σε διάφορες περιοχές του Αγίου Δομετίου.

Κατά την επιχείρηση, ελέγχθηκαν 51 οχήματα και 63 πρόσωπα, ενώ 8 πρόσωπα συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον Αστυνομικό Σταθμό, αφού εναντίον τους εκκρεμούσαν διάφορα εντάλματα προστίμου.

Επίσης, ακόμη ένα πρόσωπο συνελήφθη, αφού σε έρευνα που έγινε στο αυτοκίνητό του, ανευρέθηκαν 500 χάπια και 525 αμπούλες (Βιταμίνες), όπως σας είχε ενημερώσει το πρωί της Τετάρτης (03/04) το ThemaOnline.

Κατά τους τροχονομικούς ελέγχους, προέκυψαν 25 καταγγελίες για διάφορα τροχαία αδικήματα.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίου Δομετίου συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Το μεταναστευτικό αλλάζει την ατζέντα των κομμάτων - Οι προτεραιότητες των πολιτών ενόψει Ευρωεκλογών

Το μεταναστευτικό αλλάζει την ατζέντα των κομμάτων - Οι προτεραιότητες των πολιτών ενόψει Ευρωεκλογών

Το μεταναστευτικό βρίσκεται πλέον στην προμετωπίδα της προεκλογικής εκστρατείας των κομμάτων ενόψει ευρωεκλογών, ιδιαίτερα στην Κύπρο όπου το τελευταίο διάστημα οι ροές μεταναστών από τον Λίβανο προς τα παράλια της χώρας μας, αυξάνονται δραματικά. Ούτε οι προσπάθειες της κυβέρνησης έφεραν αποτέλεσμα, ούτε υπάρχει θέληση από την Ευρώπη για επαναξιολόγηση περιοχών στη Συρία  ως ασφαλείς, προκειμένου να καταστεί δυνατός ο επαναπατρισμός ατόμων από τη Συρία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top