ΠΑΦΟΣ: Φαίνεται να τον έστειλαν να ξεθάψει τα ναρκωτικά- Αρνείται τα πάντα

ΠΑΦΟΣ: Φαίνεται να τον έστειλαν να ξεθάψει τα ναρκωτικά- Αρνείται τα πάντα

Διάταγμα κράτησης επτά ημερών εξέδωσε την Τετάρτη (3/4) το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον 34χρονου για υπόθεση παράνομης κατοχής ναρκωτικών στην Πάφο.

Σύμφωνα με Αστυνομία, ο 34χρονος που είναι Τ/κ κάτοικος Πάφου έχει απασχολήσει κατά επανάληψη τις ανακριτικές αρχές.

Κατά το ιστορικό της υπόθεσης ο 34χρονος συνελήφθη χτες γύρω στις 20:00 το βράδυ από μέλη της ΥΚΑΝ όταν προσέγγισε άδειο βιομηχανικό οικόπεδο στην βιομηχανική περιοχή Γεροσκήπου και ξέθαψε από το έδαφος ποσότητα κάνναβης.

Το μέρος είχε τεθεί υπό παρακολούθηση από μέλη της ΥΚΑΝ μετά από σχετική πληροφόρηση.

Η κάνναβη που προφανώς είχε τοποθετηθεί από άλλο πρόσωπο προηγουμένως στο συγκεκριμένο σημείο είναι βάρους 124 γραμμαρίων. Στην κατοχή του βρέθηκαν και 380 ευρώ τα οποία και κατασχέθηκαν. Ακολούθησαν έρευνες στο αυτοκίνητο του και στα υποστατικά του χωρίς να ανευρεθεί οτιδήποτε άλλο.

Ανακρινόμενος ο 34χρονος αρνείται οποιαδήποτε ανάμειξη με την υπόθεση.

Απο ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Κομβικής σημασίας ο διορισμός Χανς - Άμεση εμπλοκή της ΕΕ στις περαιτέρω εξελίξεις - Στις 22 Μαΐου, στην Κύπρο, η Ολγκίν

Κυπριακό: Κομβικής σημασίας ο διορισμός Χανς - Άμεση εμπλοκή της ΕΕ στις περαιτέρω εξελίξεις - Στις 22 Μαΐου, στην Κύπρο, η Ολγκίν

Σε μια περίοδο, όπου οι εξελίξεις στο κυπριακό, δεν είναι ευοίωνες, η κίνηση από πλευράς της ΕΕ για τον διορισμό Ειδικού Απεσταλμένου, προστίθεται σε μια αλυσίδα γεγονότων που οδήγησε στην επιλογή του Γιοχάνες Χαν, ο οποίος ουσιαστικά θα είναι η φωνή των Βρυξελλών, για το κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE