ΛΕΜΕΣΟΣ – 100 ΚΙΛΑ: Άλλες οκτώ μέρες στο κελί oi δύο Ελληνκύπριοι ύποπτοι

ΛΕΜΕΣΟΣ – 100 ΚΙΛΑ: Άλλες οκτώ μέρες στο κελί oi δύο Ελληνκύπριοι ύποπτοι

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού οδηγήθηκαν το Σάββατο (06/04), 49χρονος και 42χρονος, για ανανέωση των διαταγμάτων κράτησής τους, σχετικά με την ποσότητα κάνναβης βάρους 100 κιλών περίπου, η οποία εντοπίστηκε τις προηγούμενες μέρες στην επαρχία Λεμεσού, μετά από συντονισμένη επιχείρηση της Αστυνομίας. Το Δικαστήριο διέταξε όπως οι δύο ύποπτοι παραμείνουν υπό κράτηση για άλλες οκτώ ημέρες, για συνέχιση των αστυνομικών ανακρίσεων.

Η επιχείρηση διεξήχθη στις 18 Μαρτίου, 2019, μετά από αξιολόγηση πληροφοριών που εξασφάλισε η ΥΚΑΝ, σχετικά με παράνομη εισαγωγή εμπορευματοκιβωτίου που πιθανό να περιείχε ναρκωτικά. Μέλη της Υπηρεσίας έθεσαν υπό διακριτική παρακολούθηση εμπορευματοκιβώτια, χώρους και πρόσωπα. Κατά τη διάρκεια της παρακολούθησης διαπιστώθηκε ότι συγκεκριμένο εμπορευματοκιβώτιο μεταφέρθηκε σε περιοχή της επαρχίας Λεμεσού, που ελέγχεται από την Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων.

Με τη συνδρομή μελών της Αστυνομίας των Βρετανικών Βάσεων, μέλη της ΥΚΑΝ επέδραμαν στις 18 Μαρτίου το απόγευμα στο χώρο που βρισκόταν το εμπορευματοκιβώτιο, όπου κατά την έρευνα που έγινε, εντοπίστηκαν σε ειδικά κατασκευασμένα κιβώτια, πέραν των 350 συσκευασιών που περιείχαν κάνναβη, βάρους 100 κιλών περίπου.  Κατά την επιχείρηση οι 49χρονος και 42χρονος και άλλα δύο πρόσωπα ηλικίας 36 και 30χρόνων, συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω από την Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων, ενώ αργότερα την ίδια μέρα συνελήφθησαν από την ΥΚΑΝ άλλα δύο πρόσωπα ηλικίας 39 και 48 χρόνων.

Κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης, προέκυψε επίσης μαρτυρία εναντίον 25χρονου και 27χρονου, οι οποίοι συνελήφθησαν στις 29 Μαρτίου, με τον αριθμό των συλλήψεων για τη διερευνώμενη υπόθεση να ανέρχεται στις οκτώ.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από την ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λεμεσού).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Σε επιφυλακή η Κύπρος - ΗΠΑ και Ισραήλ βομβαρδίζουν την Τεχεράνη - Κύμα ιρανικών επιθέσεων

LIVE: Σε επιφυλακή η Κύπρος - ΗΠΑ και Ισραήλ βομβαρδίζουν την Τεχεράνη - Κύμα ιρανικών επιθέσεων

Εξαπλώνεται σε όλη τη Μέση Ανατολή ο πόλεμος που ξεκίνησαν το Σάββατο ΗΠΑ και Ισραήλ με τις επιθέσεις στο Ιράν, σκοτώνοντας τον ανώτατο ηγέτη της χώρας, Αλί Χαμενεΐ. Η Τεχεράνη απάντησε με πλήγματα στο Ισραήλ και επιθέσεις σε αμερικανικές εγκαταστάσεις σε όλη την περιοχή. Tο Ισραήλ εξαπολύει επιθέσεις στην «καρδιά της Τεχεράνης» ενώ επέκτεινε τον πόλεμο στον Λίβανο μετά την εκτόξευση ρουκετών από τη Χεζμπολάχ. Δείτε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE