ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η ΑΤΑΚΑ του «Τρίσκο» τα είπε όλα: «Τα πάντα εξαρτώνται από εμάς πλέον» (ΒΙΝΤΕΟ)

Η ΑΤΑΚΑ του «Τρίσκο» τα είπε όλα: «Τα πάντα εξαρτώνται από εμάς πλέον» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Ιβάν Τρισκόφσκι που σκόραρε σε έναν ακόμα αγώνα και… έδωσε το σύνθημα νίκης στην ομάδα του κόντρα στην Ομόνοια (2-0) μίλησε στα ΜΜΕ μετά το τέλος του αγώνα.

Οι δηλώσεις του και το βίντεο:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Η Ομόνοια ήταν πολύ καλή. Είχαν τον έλεγχο τη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Όταν όμως ελέγξαμε εμείς το παιχνίδι δημιουργήσαμε ευκαιρίες και σκοράραμε γιατί ποτέ δεν τα παρατήσαμε».

Για το ότι σκοράρει συνεχώς από τον καιρό που επέστρεψε ο Ιδιάκεθ:

«Έχω ψυχολογία. Δουλεύω σκληρά μέρα με τη μέρα και προσπαθώ να γίνομαι καλύτερος. Είμαι πολύ χαρούμενος που σκοράρω και κερδίζει και η ομάδα μου. Ανεβήκαμε στην τρίτη θέση που ήταν ο στόχος μας. Μου αρέσει πολύ η νέα μου θέση και νιώθω πολύ καλά που αγωνίζομαι εκεί, αλλά όπου με χρειαστεί η ομάδα να παίξω θα το κάνω».

Για το επόμενο παιχνίδι και την τρίτη θέση:

«Επειδή βρισκόμαστε τώρα στην τρίτη θέση όλα εξαρτώνται από εμάς πλέον. Αν κερδίζουμε τα παιχνίδια θα είμαστε εκεί. Έτσι αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να κερδίζουμε. Σε αυτό το σημείο όλοι μπορούν να χάσουν βαθμούς και ελπίζουμε να μείνουμε εκεί».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα αισιοδοξίας για το Κυπριακό έστειλε ο Πρόεδρος από την ακριτική Αθηένου

Μήνυμα αισιοδοξίας για το Κυπριακό έστειλε ο Πρόεδρος από την ακριτική Αθηένου

Μήνυμα αισιοδοξίας, από την ακριτική Αθηένου έστειλε την Κυριακή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, διαβεβαιώνοντας ότι «παρά τις δυσκολίες, τα προβλήματα, τις προκλήσεις που έχουμε να αντιμετωπίσουμε καθημερινά λόγω της τουρκικής αδιαλλαξίας, ποτέ μα ποτέ δεν πρόκειται να αποστρατευτούμε από την προσπάθεια για να ελευθερώσουμε την πατρίδα μας και να την επανενώσουμε».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top