ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ποτσετίνο: «Το ματς με την Σίτι…»

Ποτσετίνο: «Το ματς με την Σίτι…»

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο ξεκαθάρισε πως τα ματς με την Σίτι στους «8» του Champions League δεν θα έχουν σχέση με αγώνες πρωταθλήματος και ζήτησε από τους παίκτες του σκληράδα και επιθετικότητα.

Στο πρωτάθλημα η Τότεναμ απέχει 16 πόντους από την Μάντσεστερ Σίτι (64 έναντι 80) όμως αυτό έχει μηδενική σημασία ενόψει των δύο αναμετρήσεών τους στα προημιτελικά του Champions League που θα λάβουν χώρα μέσα σε διάστημα μίας εβδομάδας.

Αυτό το ξεκαθάρισε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο στη συνέντευξη Τύπου της Δευτέρας ενόψει του αγώνα στο «Tottenham Stadium» την Τρίτη, με τον Αργεντινό να ζητάει μάλιστα από τους παίκτες του να μπουν δυναμικά και επιθετικά απέναντι στους πρωταθλητές Αγγλίας.

«Το Champions League είναι εντελώς διαφορετική υπόθεση από την Premier League. Θέλουμε να είμαστε σκληροί, επιθετικοί και να παίξουμε σε υψηλό ρυθμό για να βάλουμε δύσκολα στους αντιπάλους μας με τη βοήθεια του κόσμου μας.

Θα είναι ένα πολύ σκληρό παιχνίδι, η Μάντσεστερ Σίτι είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη», τόνισε αρχικά ο Αργεντινός τεχνικός των «σπιρουνιών», και πρόσθεσε:

«Θέλουμε να αρχίσουμε το ματς πολύ επιθετικά και να προσπαθήσουμε να κυριαρχήσουμε. Είχαμε το χρόνο για να προετοιμαστούμε και να μιλήσουμε για τις διάφορες καταστάσεις που μπορούν να συμβούν.

Θεωρώ πως είναι ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια της καριέρας μου ως προπονητής. Εγώ και ο Γκουαρδιόλα έχουμε βρεθεί αντιμέτωποι στην Ισπανία και έχουμε παίξει πολλά ματς ο ένας απέναντι στον άλλο.

Ήταν πάντα δύσκολο να παίζεις κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Πρόκειται για έναν προημιτελικό Champions League και όχι για κάποιο φιλικό. Οι μεγάλες ομάδες και οι μεγάλοι παίκτες λατρεύουν να παίζουν σε τέτοιους αγώνες».

Πηγή: Sport24.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top