ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Έκθεση Τεχνικών Προϊόντων & Υπηρεσιών για τη Ναυτιλιακή Βιομηχανία και του τομέα Πετρελαίου & Φυσικού Αερίου

Έκθεση Τεχνικών Προϊόντων & Υπηρεσιών για τη Ναυτιλιακή Βιομηχανία και του τομέα Πετρελαίου & Φυσικού Αερίου

Την 9η Έκθεση East Med Marine and Oil & Gas διοργανώνει ο Όμιλος Εταιρειών Fameline Holding Group. Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο GrandResort, στη Λεμεσό, στις 11 και 12 Απριλίου 2019.

Πρόκειται για τη East Med Marine Exhibition, που διοργανώνεται από το 2003, με μεγάλη επιτυχία, στη Λεμεσό. Φέτος, διοργανώνεται για τρίτη φορά, αναβαθμιζόμενη, κάτω από την επωνυμία East Med Marine and Oil & Gas, αποτελώντας τη μετεξέλιξη της γνωστής έκθεσης. Η αναβάθμιση έγινε με στόχο τη διεύρυνση των προϊόντων και υπηρεσιών που προσφέρει η έκθεση, καλύπτοντας έτσι, τους τομείς πετρελαίου και φυσικού αερίου.

Στόχος της έκθεσης είναι να προσφέρει στους επισκέπτες της την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις στους τομείς τεχνικού εξοπλισμού πλοίων, συστημάτων ασφάλειας, αυτοματισμού, πλοήγησης και επικοινωνίας, δεξαμενισμού και επισκευής πλοίων, εξειδικευμένων προϊόντων όπως, χημικά, λιπαντικά, καύσιμα, χρώματα, καθώς επίσης, σε όλους τους τομείς παραγωγής και εξόρυξης υδρογονανθράκων.

Στο πλαίσιο της έκθεσης προγραμματίζονται περαιτέρω εκδηλώσεις, όπως σεμινάρια, παρουσιάσεις και networking cocktails, ώστε οι εκθέτες και άλλοι ενδιαφερόμενοι να ενδυναμώσουν τις επαγγελματικές τους σχέσεις με διευθυντικά στελέχη του τεχνικού και αγοραστικού τομέα που διεξάγουν εργασίες στην Κύπρο και την Ανατολική Μεσόγειο.

Η Εast Med Marine and Oil & Gas Exhibition διοργανώνεται με την υποστήριξη του Κυπριακού Υφυπουργείου Ναυτιλίας (CY Maritime), του Κυπριακού Ναυτιλιακού Επιμελητηρίου (CSC), του Δήμου Λεμεσού, του Κυπριακού Συνδέσμου Εταιρειών Πετρελαίου & Φυσικού Αερίου (Cyprus Oil & Gas Association) και του Ινστιτούτου Ναυτικών Μηχανικών (IMarEST).

Τα εγκαίνια θα τελέσει η κ. Βασιλική Αναστασσιάδου, υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, την Πέμπτη 11 Απριλίου, στις 4.00 μ.μ., στο ξενοδοχείο GrandResort, στη Λεμεσό. Η έκθεση θα είναι ανοιχτή για το κοινό και τις δύο μέρες 11 και 12 Απριλίου, από τις 4.00 μ.μ. μέχρι τις 9.00 μ.μ..


Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με την κα Έλενα Παναγιώτου - Αντωνίου, Thoosa Events Ltd, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected] / www.eastmedexpo.com.

 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΗΠΑ: «Πύραυλοι του Ισραήλ έπληξαν εγκατάσταση στο Ιράν»

ΗΠΑ: «Πύραυλοι του Ισραήλ έπληξαν εγκατάσταση στο Ιράν»

Επίθεση στο Ιράν με πυραύλους σε τουλάχιστον μια στρατιωτική εγκατάσταση πραγματοποίησε το Ισραήλ τα ξημερώματα της Παρασκευής σύμφωνα με τo ABC και το CNN.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top