ΛΕΜΕΣΟΣ- ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ: Σύζυγος τράβηξε γυναίκα από τα μαλλιά - Πίστευε ότι ήταν το 3ο πρόσωπο

ΛΕΜΕΣΟΣ- ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ: Σύζυγος τράβηξε γυναίκα από τα μαλλιά - Πίστευε ότι ήταν το 3ο πρόσωπο

Επιεικώς απαράδεκτη, χαρακτήρισε η δικαστής, τη συμπεριφορά συζύγου, η οποία επιτέθηκε σε γυναίκα, γιατί πίστευε ότι ο άντρας της διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση, επιβάλλοντας της πρόστιμο 1200 ευρώ.

Το περιστατικό, όπως ακούστηκε στην αίθουσα του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, την Τετάρτη (10/4) κατά τη διαδικασία επιβολής ποινής, σημειώθηκε πριν από δυόμισι περίπου έτη, όταν οι δύο γυναίκες έμελλε να συναντηθούν τυχαία σε χώρο στάθμευσης υπεραγοράς στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με τα γεγονότα της υπόθεσης, η σύζυγος όταν είδε τη γυναίκα που πίστευε ότι ήταν το τρίτο πρόσωπο στο γάμο της της φώναξε “θα σε σκοτώσω” και στη συνέχεια την τράβηξε από τα χέρια, ενώ όταν η παραπονούμενη κατάφερε να ξεφύγει, η σύζυγος την άρπαξε από τα μαλλιά, προκαλώντας της εκδορές και ελαφρύ τραυματισμό στον αυχένα.

Κατά τη διαδικασία αγόρευσης για μετριασμό της ποινής, από τον συνήγορο υπεράσπισης λέχθηκε ότι οι σχέσεις με τον άντρα της έχουν αποκατασταθεί.

Τελικά, το Δικαστήριο επέβαλε στη σύζυγο συνολικό χρηματικό πρόστιμο 1200 ευρώ, αφού την έκρινε ένοχη σε δύο κατηγορίες που αφορούσαν πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης και απειλές.

Πάντως, το Δικαστήριο στάθηκε ιδιαίτερα στο ότι το περιστατικό ήταν σοβαρό και έστειλε μήνυμα προς επίδοξους παραβάτες ότι η βία από οποιονδήποτε προς οποιονδήποτε δεν γίνεται ανεκτή.

Χρίστος Ζήνωνος

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η πρόποση Χριστοδουλίδη σε Τασούλα: «Η βαθιά μας ευγνωμοσύνη για την αταλάντευτη στάση της Ελλάδας είναι πέρα για πέρα ξεκάθαρη»

Η πρόποση Χριστοδουλίδη σε Τασούλα: «Η βαθιά μας ευγνωμοσύνη για την αταλάντευτη στάση της Ελλάδας είναι πέρα για πέρα ξεκάθαρη»

Το αμέσως επόμενο διάστημα η Κυπριακή Δημοκρατία θα δρομολογήσει πρωτοβουλίες για αναγνώριση του έργου και της σπουδαιότητας της αποστολής της ΕΛΔΥΚ και ειδικότερα για τα 105 παιδιά που έπεσαν το 1974, εκ των οποίων οι 58 παραμένουν μέχρι σήμερα αγνοούμενοι, ανακοίνωσε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας τις αδελφικές και ακλόνητες σχέσεις Κύπρου – Ελλάδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE