ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΚΥΠΕΛΛΟ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Ο Άρης Πολεμίου στους «8» – Οι προημιτελικοί

ΚΥΠΕΛΛΟ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Ο Άρης Πολεμίου στους «8» – Οι προημιτελικοί

Ο Άρης Πολεμίου συμπλήρωσε το παζλ της προημιτελικής επόμενης φάσης του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Β΄ Κατηγορίας Γυναικών που θα γίνει την Πέμπτη 11 Απριλίου 2019.

Οι «πράσινες» κέρδισαν την Τετάρτη στο Κλειστό του Γυμνασίου Πολεμίου τον Αχιλλέα Κ. με 3-1 σετ.

Ο Άρης ήταν πολύ καλύτερος και προηγήθηκε 2-0 σετ (25-21, 25-20) άνκαι οι «κυανόλευκες» πάλεψαν.

Στο τρίτο σετ οι παίκτριες της Ελ. Σωτηρίου κατάφεραν να κερδίσουν και να μειώσουν σε 1-2 (22-25) αναπτερώνοντας τις ελπίδες τους για πρόκριση.

Η ομάδα του Πολεμίου όμως ολοκλήρωσε τη νίκη και την πρόκριση κερδίζοντας το τέταρτο σετ 25-13 και τον αγώνα με 3-1 σετ.

Την Πέμπτη ο Άρης θα αντιμετωπίσει για την προημιτελική φάση στο Λύκειο Πολεμιδιών την πρωταθλήτρια Invisalign ΑΕ Καραβά (20:00) με διαιτητές τους Ν. Αντωνίου και Α. Αντωνίου.

Πολύ μεγάλο παιχνίδι αναμένεται στο Γυμνάσιο Λατσιών όπου ο φιλόδοξος Εθνικός Λ. υποδέχεται τον δευτεραθλητή και ισχυρό ΑΠΟΚ (19:30). Τον αγώνα θα σφυρίξουν οι Μ. Γρηγορίου και Κ. Στεφανή.

Ο τρίτος προημιτελικός θα διεξαχθεί στο Γυμνάσιο Αγ. Αθανασίου όπου στις 20:00 η Ε.Ν.Α.ΑΘ θα υποδεχθεί τον Μαραθώνα Κ. Β. Διαιτητές ορίστηκαν οι: M. Aντώρκας και Γ. Παύλου.

Σπουδαίο ντέρμπι αναμένεται στο «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία» στις 20:15 όπου η Ομόνοια φιλοξενεί την Ανόρθωση Πετόσφαιρα με διαιτητές τους Α. Κολοκοτρώνη και Σ. Παυλίδη.

Οι τέσσερις ομάδες που θα προκριθούν θα σχηματίσουν την τετράδα του φάϊναλ – φορ που θα διεξαχθεί στις 17 και 18 Απριλίου 2019.

Με βάση την κλήρωση στους ημιτελικούς θα αναμετρηθούν στον πρώτο ημιτελικό οι νικητές των ζευγαριών Ε.Ν.Α.ΑΘ – Μαραθώνα Κ. Β. – Εθνικού Λ. – ΑΠΟΚ και στο δεύτερο οι νικητές των αγώνων Invisalign ΑΕ Καραβά – Άρη Πολεμίου και Ομόνοια – Ανόρθωση Πετ.

Πηγή: new.volleyball.org.cy

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top