ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τα ανοιχτά ΜΕΤΩΠΑ στην «Κυρία» – Οι δύο ΦΕΥΓΑΤΟΙ και οι περιπτώσεις Φύτου και Στρούνα

Τα ανοιχτά ΜΕΤΩΠΑ στην «Κυρία» – Οι δύο ΦΕΥΓΑΤΟΙ και οι περιπτώσεις Φύτου και Στρούνα

Μπορεί η νέα χρονιά να είναι σχετικά μακριά ακόμη όμως στην Ανόρθωση τρέχουν για να είναι… έτοιμοι.

Ο προδιαγραφόμενος ερχομός του Τιμούρ Κετσπάγια έχει φέρει σημαντικές εξελίξεις τόσο στα μεταγραφικά όσο και με παίκτες από το υπάρχον ρόστερ.

Ήδη ο Σίλντενφελντ ανανέωσε την συνεργασία του ενώ η διοίκηση της Ανόρθωσης βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Άντραζ Στρούνα και τον Φύτο Κυριάκου.

Όπως σημειώσαμε σε προηγούμενο ρεπορτάζ μας (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) με τον Σλοβένο διεθνή υπάρχει μια διαφορά στις διαπραγματεύσεις που γίνονται όμως υπάρχει ακόμα δρόμος.

Από την άλλη, μπορεί τα δημοσιεύματα να έστελναν τον Φύτο Κυριάκου στην ΑΕΚ εντούτοις η βαρωσιώτικη ομάδα επιθυμεί την παραμονή του 21χρονου και γίνονται προσπάθειες να βρεθεί η χρυσή τομή.

Στο κεφάλαιο αποχωρήσεις δεδομένη πρέπει να θεωρείται η απομάκρυνση του Βίνσεντ Μπεσάτ καθώς ο Κετσπάγια φαίνεται να προτιμάει τον Νικόλα Εγγλέζου, ενώ φέρεται να έχει συμφωνήσει και με τον Γεωργιανό Γκιόργκι Ναβαλόφσκι.

Παράλληλα και ο Ντάνιελ Πράνιτς δύσκολα θα συνεχίσει να φοράει την φανέλα της Ανόρθωσης.

Α.Χ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top