Το καλοκαίρι τα πιο «ΩΡΑΙΑ» για Τάμαρι! Να’ ναι ΕΤΟΙΜΟΣ ο Πετεβίνος…

Το καλοκαίρι τα πιο «ΩΡΑΙΑ» για Τάμαρι! Να’ ναι ΕΤΟΙΜΟΣ ο Πετεβίνος…

Δεν έχουμε κανένα λόγο να μην πιστέψουμε τον Νεκτάριο Πετεβίνο, ο οποίος σε σημερινή ραδιοφωνική εκπομπή (ΣΠΟΡ ΦΜ 95), είπε ότι δεν γνωρίζουν οτιδήποτε, αν ήρθε σκάουτερ της Ρόμα να δει τον Τάμαρι. 

Διευκρίνισε ότι αυτό ισχύει για τα εντός έδρας παιχνίδια του ΑΠΟΕΛ, εννοώντας ότι θα τους είχαν ενημερώσει από τον Ιταλικό Σύλλογο, αν ερχόταν κάποιος άνθρωπος των «τζιαλορόσι» στο ΓΣΠ.

Πρέπει να είναι… προετοιμασμένος ο υπεύθυνος του γραφείου τύπου των πρωταθλητών, επειδή τα «ωραία» για τον Ιορδανό άσο, θα προκύψουν κατά την καλοκαιρινή περίοδο.

Να δείτε όταν θα ξεκινήσει επίσημα να λειτουργεί το θερινό παζάρι, πόσα και πόσα θα διαβάσουμε ακόμα για ομάδες που θέλουν τον Τάμαρι.

*Η φωτογραφία είναι από την ψεσινή εκδήλωση του ΠΑΣΠ, δίπλα από τον άσο του ΑΠΟΕΛ είναι ο μπαμπάς του! 

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διπλωματική κινητικότητα σε όλα τα μέτωπα: Από το Κυπριακό ως τη Γάζα

Διπλωματική κινητικότητα σε όλα τα μέτωπα: Από το Κυπριακό ως τη Γάζα

Σε μια περίοδο έντονων γεωπολιτικών εξελίξεων και αυξημένων διπλωματικών διεργασιών, η Κυπριακή Δημοκρατία εντείνει την εξωτερική της δράση τόσο στο Κυπριακό, όσο και στο ανθρωπιστικό μέτωπο της Μέσης Ανατολής. Με φόντο την προγραμματισμένη συνάντηση υπό τον ΟΗΕ για το Κυπριακό, τη διαρκή δέσμευση στον Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών και την έτοιμη ανθρωπιστική αποστολή προς τη Γάζα μέσω του σχεδίου «Αμάλθεια», η Λευκωσία επιχειρεί να ενισχύσει τον διεθνή της ρόλο, προωθώντας ταυτόχρονα σταθερότητα, ειρήνη και αλληλεγγύη στην ευρύτερη περιοχή.