Δόθηκε τελεσίγραφο στον εργολάβο που ανέλαβε να κτίσει νέα πτέρυγα στο Νοσοκομείο Λάρνακας

Δόθηκε τελεσίγραφο στον εργολάβο που ανέλαβε να κτίσει νέα πτέρυγα στο Νοσοκομείο Λάρνακας

Τελεσίγραφο δόθηκε την Παρασκευή 12/4 από τα μέλη της Επιτροπής Μεταφορών της Βουλής στον εργολάβο, που ανέλαβε την εκτέλεση του έργου της ανέγερσης της νέας πτέρυγας του Νοσοκομείου Λάρνακας, ή να εφαρμόσει τα συμφωνηθέντα ή να τερματιστεί το συμβόλαιο του και να υποστεί όλες τις συνέπειες, που προβλέπονται από το νόμο.

Όπως ανέφεραν τα μέλη της Επιτροπής Μεταφορών, μετά από τη συζήτηση των καθυστερήσεων, που παρατηρούνται στην εκτέλεση του έργου και τα προβλήματα που δημιουργούνται ένεκα αυτής, για τελευταία φορά αποφασίστηκε, παρουσία των Υπουργών Μεταφορών και Υγείας και των υπόλοιπων εμπλεκόμενων φορέων, ότι θα δοθεί μια τελευταία ευκαιρία για συμμόρφωσή του, και αν όχι, θα εξεταστεί νομικά πως φράσσεται ο δρόμος σε τέτοιους «αναξιόπιστους εργολάβους», όπως ειπώθηκε.

 Το έργο οδεύει προς νέα αναβολή, αφού έπρεπε να παραδοθεί στις 30 του προσεχούς μηνός, αλλά δεν είναι ακόμα έτοιμο.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Αν μπορούσα θα έκανα αύριο πρωί αίτηση για να μπει η Κύπρος στο ΝΑΤΟ»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Αν μπορούσα θα έκανα αύριο πρωί αίτηση για να μπει η Κύπρος στο ΝΑΤΟ»

Σε μία από τις κρισιμότερες συγκυρίες για την Ανατολική Μεσόγειο, όπου Ελλάδα και Κύπρος καλούνται να αντιμετωπίσουν προκλήσεις που θέτει η Τουρκία του Ερντογάν για να ασκήσουν κυριαρχικά δικαιώματα όπως η χάραξη ΑΟΖ και η κατασκευή του καλωδίου ηλεκτρικής διασύνδεσης, ο Νίκος Χριστοδουλίδης απαντά σε ερωτήσεις εφ’ όλης της ύλης από την Έμη Λιβανίου και τον Τέρενς Κουίκ.

BEST OF TOTHEMAONLINE