ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Εμείς δεν έχουμε φακέλους – Μας έστησαν στον τοίχο, γιατί…»

«Εμείς δεν έχουμε φακέλους – Μας έστησαν στον τοίχο, γιατί…»

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Οθέλλου Αθηαίνου, Παναγιώτης Κουκούτσικας, μίλησε στον Super Sport FM για την απόρριψη της ένστασης του Ολυμπιακού Λευκωσίας, αλλά και για τις… σκιές που υπάρχουν γύρω από αυτό το παιχνίδι.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ήμουν κατά 90% σίγουρος, ότι αυτή θα ήταν η απόφαση του Αθλητικού Δικαστή, αφού εμείς πράξαμε ότι έπρεπε να πράξουμε στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Δυστυχώς, με την κάθοδο των ποδοσφαιριστών, μας ενημέρωσαν ότι έπεφτε το αυτόματο και δεν υπήρχε περίπτωση να μας φέρουν δεύτερη εφεδρική γεννήτρια.

Το πρόβλημα ήταν ότι δεν μπορούσαμε να το σκεφτούμε και να το προβλέψουμε. Υπήρχαν δεδικασμένες άλλες αποφάσεις στη δικαστική, κι έτσι ήμουν σίγουρος ότι αυτή την τροπή θα έπαιρναν τα πράγματα, αφού οι αγώνες πρέπει να κερδίζονται στο γήπεδο, ειδικά όταν μιλάμε για τέτοιες περιπτώσεις διακοπής αγώνων.

Παρόλο που αυτές τις ημέρες πέφτει ένα είδος λάσπης για την ομάδα μας, δεν βγήκαμε να τοποθετηθούμε. Παίζαμε το καλύτερο ποδόσφαιρο, όμως η φυγή του Τούιτιτς μας στοίχισε σημαντικούς βαθμούς.

Δεν διεκδικούμε πλέον την άνοδο, όμως παίζουμε για το σωματείο μας και την ιστορία μας. Κάποιοι θέλουν να δημιουργούν θόρυβο για παιχνίδια άλλων. Δεν θα συνεχίσουμε σε αυτό το στυλ. Κάνουμε το δικό μας αγώνα και δεν ενοχλήσαμε κανένα.

Παρά το ότι κάποιες φορές αδικηθήκαμε από διάφορους παράγοντες, δεν είπαμε τίποτα. Ο Οθέλλος δεν έχει φάκελους εναντίον του. Μας έστησαν στον τοίχο, γιατί υπήρχαν ατυχείς συμπτώσεις. Το τι λέγεται στα στέκια, δεν μπορούμε να το ελέγξουμε».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top