Νέα μεγάλη επιτυχία για τον Κυπριακό αθλητισμό – Στο ΒΑΘΡΟ και ο Μάριος Γεωργίου!

Νέα μεγάλη επιτυχία για τον Κυπριακό αθλητισμό – Στο ΒΑΘΡΟ και ο Μάριος Γεωργίου!

Νέα μεγάλη επιτυχία για τον Κυπριακό αθλητισμό!

Ο Πρωταθλητής μας, Μάριος Γεωργίου, κατέκτησε σήμερα (12/04) το χάλκινο μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής Ανδρών που διεξάγεται στην Πολωνία, μετά από εξαιρετική εμφάνιση στον τελικό του σύνθετου ατομικού!

Ο νεαρός Κύπριος πρωταθλητής, περίμενε με μεγάλη αγωνία τα αποτελέσματα και μόλις έγινε γνωστό ότι ανεβαίνει στο βάθρο, πανηγύρισε τη σπουδαία επιτυχία του, κρατώντας την Κυπριακή σημαία.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η Κύπρος στο τιμόνι της Ευρώπης: Μια ημέρα συμβολισμού, ευθύνης και πολιτικών προσδοκιών

Η Κύπρος στο τιμόνι της Ευρώπης: Μια ημέρα συμβολισμού, ευθύνης και πολιτικών προσδοκιών

Η σημερινή ημέρα καταγράφεται ως ορόσημο για την Κυπριακή Δημοκρατία. Για δεύτερη φορά από την ένταξή της στην Ευρωπαϊκή Ένωση το 2004, η Κύπρος αναλαμβάνει την Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ, σε μια συγκυρία ιδιαίτερα απαιτητική για το ευρωπαϊκό οικοδόμημα αλλά και για τη διεθνή πολιτική σκηνή.

BEST OF TOTHEMAONLINE