Νέα μεγάλη επιτυχία για τον Κυπριακό αθλητισμό – Στο ΒΑΘΡΟ και ο Μάριος Γεωργίου!

Νέα μεγάλη επιτυχία για τον Κυπριακό αθλητισμό – Στο ΒΑΘΡΟ και ο Μάριος Γεωργίου!

Νέα μεγάλη επιτυχία για τον Κυπριακό αθλητισμό!

Ο Πρωταθλητής μας, Μάριος Γεωργίου, κατέκτησε σήμερα (12/04) το χάλκινο μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής Ανδρών που διεξάγεται στην Πολωνία, μετά από εξαιρετική εμφάνιση στον τελικό του σύνθετου ατομικού!

Ο νεαρός Κύπριος πρωταθλητής, περίμενε με μεγάλη αγωνία τα αποτελέσματα και μόλις έγινε γνωστό ότι ανεβαίνει στο βάθρο, πανηγύρισε τη σπουδαία επιτυχία του, κρατώντας την Κυπριακή σημαία.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Bουλευτικές εκλογές: Όλοι εναντίον όλων και στο βάθος η υπόθεση «Σάντη»

Bουλευτικές εκλογές: Όλοι εναντίον όλων και στο βάθος η υπόθεση «Σάντη»

Σε μια προεκλογική περίοδο που αναμενόταν να κυριαρχήσει η οικονομία, η καθημερινότητα και το Κυπριακό, η πολιτική σκηνή ανατρέπεται αιφνιδιαστικά. Η υπόθεση «Σάντη» έχει εισβάλει δυναμικά στο δημόσιο διάλογο, αναγκάζοντας κόμματα και υποψήφιους, να επανακαθορίσουν στάσεις, να αλλάξουν ατζέντα και σε αρκετές περιπτώσεις, να κινηθούν σπασμωδικά. Το αποτέλεσμα; Ένα σκηνικό «όλοι εναντίον όλων», όπου η ουσία συχνά χάνεται, μέσα σε έναν θόρυβο καταγγελιών, αντεγκλήσεων και πολιτικής αμηχανίας.