ΛΕΜΕΣΟΣ: Κι άλλος 16χρονος πίσω από την φάρσα για βόμβα- Έπιασε την κλίκα η Αστυνομία

ΛΕΜΕΣΟΣ: Κι άλλος 16χρονος πίσω από την φάρσα για βόμβα- Έπιασε την κλίκα η Αστυνομία

Στη σύλληψη ενός ακόμη 16χρονου, προχώρησε το Σάββατο (13/4) η Αστυνομία στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης συνωμοσίας προς διάπραξη πλημμελήματος, κοινής οχληρίας και απειλητικών τηλεφωνημάτων.

Για την ίδια υπόθεση είχαν συλληφθεί αργά το βράδυ της Παρασκευής (12/4) ακόμη δύο 17χρονοι και ένας 16χρονος, για τους οποίους μετά από αξιολόγηση πληροφοριών, προέκυψε μαρτυρία ότι ενέχονται σε υπόθεση που διαπράχθηκε στις 8 Απριλίου, 2019, όπου λήφθηκε απειλητικό τηλεφώνημα για ύπαρξη βόμβας σε σχολείο της Λεμεσού.

Μέλη της Αστυνομίας είχαν μεταβεί στο σχολείο, όπου εκκενώθηκε και έγιναν εξονυχιστικοί έλεγχοι χωρίς να εντοπιστεί οτιδήποτε το ύποπτο.

Ο 16χρονος, όπως και οι άλλοι τρείς, ανακρινόμενος φέρεται να παραδέχτηκε τη διάπραξη του αδικήματος και αφού κατηγορήθηκε γραπτώς, αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από την Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι αντιδράσεις των κομμάτων μετά την αποχώρηση της Πρώτης Κυρίας από τον Ανεξάρτητο Φορέα - Βίντεο

Οι αντιδράσεις των κομμάτων μετά την αποχώρηση της Πρώτης Κυρίας από τον Ανεξάρτητο Φορέα - Βίντεο

Λίγα 24ωρα μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο που προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις, η Πρώτη Κυρία προχώρησε σε δημόσια δήλωση, ανακοινώνοντας την αποχώρησή της από την προεδρία της Διαχειριστικής Επιτροπής του Ανεξάρτητου Φορέα Κοινωνικής Στήριξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE