ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Για το «colpo grosso» με Κολοβό, αλλά…

Για το «colpo grosso» με Κολοβό, αλλά…

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να βρίσκεται σε «φάση αξιολόγησης», αλλά πάλεψε να κάνει μια πολύ δυνατή μεταγραφή, το τελευταίο διάστημα.

Όπως αναφέρει η στήλη «παρασκήνια» στο Sportime, οι «πράσινοι» προσπάθησαν να «αρπάξουν» τον Δημήτρη Κολοβό από την Ομόνοια. Μόνο που η Κυπριακή ομάδα κινήθηκε γρήγορα και «έδεσε» τον παίκτη πριν διαπραγματευτεί αλλού. «Έσκασε» 150.000 ευρώ και τον κράτησε στις τάξεις της.

Ο Κολοβός είναι σε πολύ καλή κατάσταση και ο Παναθηναϊκός χρειάζεται ένας ποδοσφαιριστή τέτοιας ποιότητας στην επίθεση. Και μάλιστα, αυτού του «μπάτζετ» που δεν είναι απαγορευτικό για τον σύλλογο.

Ήταν παίκτης… ταμάμ για τον Δώνη, όμως ο Κυπριακός σύλλογος, πρόλαβε τους «πράσινους» και τον κράτησε.

Πηγή: www.sportime.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top