ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πέρασε στο ΡΕΛΑΝΤΙ από το ΓΣΠ και έμεινε… ΖΩΝΤΑΝΟΣ στη μάχη τίτλου!

Πέρασε στο ΡΕΛΑΝΤΙ από το ΓΣΠ και έμεινε… ΖΩΝΤΑΝΟΣ στη μάχη τίτλου!

Ζωντανός στη μάχη του τίτλου έμεινε ο Απόλλωνας επικρατώντας της Ομόνοιας με 2-0 χάρη στα γκολ των Ζελάγια (5′) και Ψύχα (59′).

Στο -4 ξανά από τον ΑΠΟΕΛ οι γαλάζιοι ενώ κάκιστη εμφάνιση πραγματοποίησε το τριφύλλι, που έπαιζε με 10 από το 73′ λόγω αποβολής του Σοάρες.

A’ Ημίχρονο

Στην πρώτη φάση του αγώνα ο Απόλλωνας άνοιξε το σκορ με τον Ζελάγια, ο οποίος δέχθηκε ωραία κάθετη πάσα από τον Σκέμπρι και απέναντι στον Παναγή δεν λάθεψε.

Στη συνέχεια η Ομόνοια πήρε την κατοχή και τον έλεγχο του αγώνα, όμως επιθετικά ήταν εντελώς ακίνδυνη ενώ και ο Απόλλωνας δεν μπόρεσε να ανεβάσει ρυθμούς και να δημιουργήσει κάποια φάση.

Μοναδική καλή φάση πέρνα του γκολ ένα σουτ του Μάριου Στυλιανού στο 39′ από καλό σημείο μέσα στην περιοχή όμως η μπάλα έφυγε ψηλά έξω.

Β’ Ημίχρονο

Στην επανάληψη η Ομόνοια… κατάφερε να κάνει την πρώτη της τελική στο 52′ όμως το γυριστό του Κολοβού από το πέναλτι πέρασε απελπιστικά έξω και στο 59ο λεπτό ο Ψύχας την… τελείωσε. Ο νεαρός Κύπριος του Απόλλωνα μπήκε ως αλλαγή στο 54′ και πέντε λεπτά μετά με όμορφη ενέργεια μέσα στην περιοχή και γυριστό σουτ έγραψε το 2-0!

Στο 63ο λεπτό οι πράσινοι είχαν μια καλή ευκαιρία με το σουτ του Γκόμεθ μέσα από την περιοχή να περνάει λίγο έξω. Στο 69ο λεπτό ήταν η σειρά του Απόλλωνα να απειλήσει με τον Σκέμπρι να μπαίνει στην περιοχή από αριστερά όμως το πλασέ του ήταν αδύναμο και μάζεψε ο Παναγή.

Και σαν να μην έφτανε η κάκιστη και άψυχη εμφάνιση της Ομόνοαις ήρθε και η αποβολή του Άλεξ Σοάρες στο 73′ (δεύτερη κίτρινη για σκληρό φάουλ στον Ζελάγια στο κέντρο) και έμεινε με 10 παίκτες.

Στο 81ο λεπτό ο Ματ Ντάρμπισαιαρ έφτασε κοντά σε ένα γκολ όμως το διαγώνιο σουτ του μέσα από την περιοχή πέρασε μόλις έξω. Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα οι πράσινοι έχασαν ακόμη μια ευκαιρία στο 83′, με τον Κολοβό μόνο απέναντι στον Βάλε να μην μπορεί να τον νικήσει ενώ στην επαναφορά του σουτ του Γκόμεθ έφυγε ψηλά άουτ.

Εν τέλει το 2-0 παρέμεινε μέχρι το τέλος με τον Απόλλωνα να παίρνει μαι σχετικά εύκολη νίκη απέναντι στην Ομόνοια.

Ομόνοια (Αναστασίου): Παναγή, Βύντρα, Κούσουλος, Μότα, Μανρίκε, Σοάρες, Γκόμες, Μαυρίας, Ατζαγκούν (46′ Χαραλάμπους), Κολοβός, Ραμίρεζ (60′ Ντάρμπισαϊαρ)

Απόλλωνας (Αυγουστή):Βάλε, Πέδρο, Στυλιανού, Γιούστε, Σελίμοβιτς, Μπρου (81′ Σπόλιαριτς), Σακέτι (54′ Ψύχας), Μάρκοβιτς, Σαρντινέρο (72′ Καραγιόλ), Σκέμπρι, Ζελάγια

 

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Στις φλόγες οχήματα στο Τραχώνι – Καταστράφηκαν ολοσχερώς τα περισσότερα – Αποκλείστηκε η σκηνή

Γιώργος Θεοφάνους: «Έχω ξεκάθαρες μνήμες, ακόμα και τώρα όταν οδηγώ και ακούω βροντές, παρκάρω και κλείνω τα αυτιά μου»

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Νέα εξέλιξη - Χειροπέδες σε άλλα δύο πρόσωπα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Νέα εξέλιξη - Χειροπέδες σε άλλα δύο πρόσωπα

Στη σύλληψη άλλων δύο προσώπων προχώρησαν οι Αρχές, αναφορικά με την απόπειρα φόνου που έλαβε στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top