ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανοιξε ο αυτοκινητόδρομος Ξυλοφάγου – Λάρνακας που έκλεισε λόγω τροχαίου - Η κατάσταση της υγείας του οδηγού

Ανοιξε ο αυτοκινητόδρομος Ξυλοφάγου – Λάρνακας που έκλεισε λόγω τροχαίου - Η κατάσταση της υγείας του οδηγού

Άνοιξε ο αυτοκινητόδρομος Ξυλοφάγου – Λάρνακας και από τις δύο κατευθύνσεις που έκλεισε λόγω τροχαίου ατυχήματος που σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης 16/4.

 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο δρόμος άνοιξε γύρω στις 19.30  αφού είχε κλείσει για τρεις περίπου ώρες όταν φορτηγό αυτοκίνητο που μετέφερε χαλίκια αναποδογύρισε στο δρόμο Ξυλοφάγου προς Λάρνακα, με αποτέλεσμα το φορτίο του να χυθεί και στις δύο κατευθύνσεις του αυτοκινητόδρομου.
 
Το ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις τέσσερις το απόγευμα και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες αναποδογύρισε το φορτηγό διερευνώνται από την Αστυνομία Ξυλοφάγου σε συνεργασία με την Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων Δεκέλειας.
 
Σημειώνεται ότι λόγω του ατυχήματος σχηματίστηκαν ουρές από αυτοκίνητα και στις δύο κατευθύνσεις του δρόμου και η τροχαία κίνηση διοχετευόταν προς άλλες κατευθύνσεις. Τελικά ο δρόμος καθαρίστηκε από τα χαλίκια από το Τμήμα Δημοσίων Εργων και δόθηκε στην κυκλοφορία γύρω στις 19.30 της Τρίτης 16/4
 
Ο οδηγός του φορτηγού τραυματίστηκε ελαφρά και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου όπου εξετάστηκε από τους επί καθήκοντι ιατρούς του ΤΑΕΠ, διαπιστώθηκε ότι έφερε ένα τραύμα στο κεφάλι στο οποίο θα γίνει συρραφή.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Η Κύπρος απαιτεί, οι δολοφόνοι στο σκαμνί» - Διαμαρτυρία έξω από τη Νομική Υπηρεσία για τον Θανάση Νικολάου

Επιβραδύνεται η αύξηση της τιμής του καφέ στην ΕΕ – Τι ισχύει για την Κύπρο

Κύπρια επαγγελματίας Feng Shui μιλά στο «Τ»: Τα μυστικά για την καλή ενέργεια και εκείνοι που «αναγκάστηκαν» να αλλάξουν σπίτι

Σήκωσε το Κύπελλο ο μικρός Λουκάς: Η συγκινητική ανάρτηση του πατέρα του - Δείτε εικόνες και βίντεο

Γυναικοκτονία στο Μενίδι: Τα τελευταία λόγια της 40χρονης πριν τη δολοφονήσει ο 50χρονος - Σοκάρει η ιατροδικαστική έκθεση

Λάκης Γαβαλάς: Απατεώνες με ράσα, δεν είναι μοναχοί αυτοί - Με ποινικό μητρώο ο ιερωμένος που τον έβρισε



ΠτΔ: Προανήγγειλε ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους - «Θα είμαστε πάντοτε στο πλευρό σας»

ΠτΔ: Προανήγγειλε ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους - «Θα είμαστε πάντοτε στο πλευρό σας»

Την ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους προανήγγειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την διάρκεια ομιλίας του στη Γιορτή της Πολύτεκνης Μάνας στη Λευκωσία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top