ΛΕΥΚΩΣΙΑ – ΠΤΩΜΑ ΓΥΝΑΙΚΑΣ: Συναντήθηκε με Ε/κ που χρησιμοποιούσε το όνομα Ορέστης η 38χρονη πριν την εξαφάνισή της

ΛΕΥΚΩΣΙΑ – ΠΤΩΜΑ ΓΥΝΑΙΚΑΣ: Συναντήθηκε με Ε/κ που χρησιμοποιούσε το όνομα Ορέστης η 38χρονη πριν την εξαφάνισή της

Νέα στοιχεία προκύπτουν από τις έρευνες της Αστυνομίας και τις καταθέσεις που λαμβάνει, σχετικά με την άτυχη 38χρονη από τις Φιλιππίνες, που βρέθηκε νεκρή σε φρεάτιο λατομείου στο Μιτσερό.

Της Γεωργίας Παππούτα

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, η 38χρονη Μαρί Ρόουζ, συνομιλούσε με Ε/κ άνδρα που χρησιμοποιούσε το όνομα Ορέστης, μέσω κοινωνικών δικτύων. Ωστόσο όπως προκύπτει, ο κάτοχος του εν λόγω λογαριασμού παρουσιαζόταν με ψευδώνυμο και είχε φωτογραφία, όπως φαίνεται, άλλου προσώπου.

Η φίλη της άτυχης 38χρονης, με την οποία διέμεναν μαζί στην Λάρνακα και ήταν αυτή που κατήγγειλε την εξαφάνισή της το 2018 και αναγνώρισε το άψυχο σώμα της όταν εντοπίστηκε, ανέφερε σε μαρτυρία της ότι με το εν λόγω πρόσωπο που συνομιλούσε η Μαρί Ρόουζ από συγκεκριμένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, διατηρούσε δεσμό για έξι μήνες.

Μάλιστα, όπως ανέφερε στους ανακριτές, την ημέρα πριν η Μαρί Ρόουζ και η 6χρονη κορούλα της εξαφανιστούν, ο συγκεκριμένο άνδρας, είχε μεταβεί στην Λάρνακα και τις παρέλαβε από το σπίτι που διέμεναν για να μεταβούν στην Λευκωσία, για να διανυκτερεύσουν.

Πάντως, ο Ε/κ αναζητήθηκε όταν η 38χρονη και η κόρη της είχαν εξαφανιστεί, χωρίς να εντοπιστεί. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Απόπειρα φόνου στη Λεμεσό: Συνήλθε το θύμα και καταθέτει - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των 2 καταζητούμενων

Απόπειρα φόνου στη Λεμεσό: Συνήλθε το θύμα και καταθέτει - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των 2 καταζητούμενων

Εντατικά συνεχίζουν τις έρευνες τους τα μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού σε σχέση με την απόπειρα φόνου του 36χρονου Σύρου που διαπράχθηκε το περασμένο Σάββατο στη Λεμεσό. Η κατάσταση της υγείας του 36χρονου είναι εκτός κινδύνου.

BEST OF TOTHEMAONLINE