Video: Υπόθεση 5 Ε/κ στα κατεχόμενα: Στο νοσοκομείο αντί στο κρατητήριο για ιατρικούς λόγους τρεις - Μελετά όλα τα ενδεχόμενα η ΚΔ
Σήμερα (14/8) βρέθηκαν ενώπιον «στρατιωτικού δικαστηρίου» στα κατεχόμενα οι πέντε Ε/κ που κρατούνται παράνομα.
«Σε σχέση με το τηλεοπτικό συμβόλαιο της ομάδας μας επιθυμούμε να αναφέρουμε τα ακόλουθα:
– Έχουμε προχωρήσει σε μονομερή τερματισμό της συνεργασίας μας με την PrimeTel, καθώς οι όροι της μεταξύ μας σύμβασης, η οποία υπογράφτηκε σε μια ιδιαίτερα δύσκολη χρονική συγκυρία για την ΟΜΟΝΟΙΑ, δεν εξυπηρετούν τα συμφέροντα της ομάδας μας και δεν ανταποκρίνονται στο εκτόπισμα και τη δυναμική της. Ακολούθησε δικαστική διαδικασία.
– Σήμερα το Δικαστήριο έχει οριστικοποιήσει προσωρινό διάταγμα που αναγκάζει τις δύο πλευρές να τηρήσουν τους όρους της μεταξύ τους σύμβασης, μέχρι να ολοκληρωθεί η εκδίκαση της υπόθεσης.
– Με βάση το πιο πάνω είναι αντιληπτό ότι η σημερινή εξέλιξη δεν αποτελεί την τελική απόφαση ή απόφανση του Δικαστηρίου για το μέλλον της σύμβασης μεταξύ ΟΜΟΝΟΙΑΣ και PrimeTel, αλλά ένα προσωρινό διάταγμα.
– Η Διοίκηση και το Νομικό Τμήμα θα αξιολογήσει τα δεδομένα όπως έχουν διαμορφωθεί σήμερα και ανάλογα θα προχωρήσει».
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις