ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μονόδρομος το «τρίποντο» για Ομόνοια U14, νίκη και παραμονή στην κορυφή θέλει η U15, στόχος η δεύτερη σερί νίκη για τη U16

Μονόδρομος το «τρίποντο» για Ομόνοια U14, νίκη και παραμονή στην κορυφή θέλει η U15, στόχος η δεύτερη σερί νίκη για τη U16

Ενημέρωση από το γραφείο Τύπου της Ομόνοιας:

«Μονόδρομος το «τρίποντο» για την ΟΜΟΝΟΙΑ U14

Την επιστροφή στις νίκες ψάχνει αυτή τη αγωνιστική η ΟΜΟΝΟΙΑ U14. Η ομάδα μας υποδέχεται στο «Ηλίας Πούλλος» την Πάφος FC για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος και θέλει τους τρεις βαθμούς για να εκμεταλλευτεί ενδεχόμενες απώλειες της ΑΕΛ στο εκτός έδρας ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ.

Αυτή τη στιγμή το «τριφύλλι» βρίσκεται στην πρώτη θέση, στην ισοβαθμία με την ΑΕΛ, με 30 βαθμούς και απολογισμό δέκα νίκες και δύο ήττες. Από την άλλη, η παφιακή ομάδα είναι 6η με 12 βαθμούς. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί το Σάββατο (20/04) και θα αρχίσει στις 10:00.

Νίκη που θα την διατηρήσει στην κορυφή θέλει η ΟΜΟΝΟΙΑ U15

Την Πάφος FC φιλοξενεί το Σάββατο η ΟΜΟΝΟΙΑ U15 για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Μετά τη χθεσινή νίκη σε βάρος του Άρη η ομάδα μας ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας και σκοπεύει να μείνει εκεί μέχρι το τέλος. Προτεραιότητα στις τάξεις των «πρασίνων» είναι το τρίποντο απέναντι στην παφιακή ομάδα, για να παραμείνουν πρώτοι και ενδεχομένως να αυξήσουν τη διαφορά από τη δεύτερη θέση.

«Πάμε στον αγώνα χωρίς ίχνος υποτίμησης για τον αντίπαλο και με ταπεινότητα. Εμείς θα κάνουμε το παιχνίδι μας όπως σε κάθε αγώνα με στόχο πάντα τη νίκη. Θέλουμε να δείξουμε τον πραγματικό μας εαυτό, να παίξουμε σωστό ποδόσφαιρο και να βελτιωνόμαστε», δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ο προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ U15, Γιώργος Ιωάννου, ενόψει της Σαββατιάτικης αναμέτρησης.

Ο εντός έδρας αγώνας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ U15 με αντίπαλο την Πάφος FC, θα γίνει το Σάββατο στο «Ηλίας Πούλλος» στις 12:00.

Στόχος η δεύτερη σερί νίκη για την ΟΜΟΝΟΙΑ U16

Τη δεύτερη διαδοχική νίκη της ψάχνει αυτή την αγωνιστική η ΟΜΟΝΟΙΑ U16. Η ομάδα μας αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Πάφος FC και θέλει τους τρεις βαθμούς για να ανέβει ακόμη πιο ψηλά στη βαθμολογία.

Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 6η θέση με 14 βαθμούς και απολογισμό τέσσερις νίκες, δύο νίκες και επτά ήττες. Από την άλλη, η Πάφος FC είναι 7η με 14 βαθμούς. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί το Σάββατο στα βοηθητικά γήπεδα της παφιακής ομάδας και θα αρχίσει στις 10:00″.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top